keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Viisauden sana ja kuinka se leviää

Internetin ihmeellisessä maailmassa on minun blogini lisäksi toinenkin paikka, jossa on tarjolla karsean korkeatasoista journalismia. Meikätyttö kun pääsee paasaamaan nyt Vau.fi:lläkin ihan omiaan (siis ihan näitä samoja jorinoita, mitä täälläkin, sorry). Kerran viikossa, näin olemme sopineet. Kunnes valitukset, vihaajakerhot, tason lasku tai muu force majeure meidät erottavat.

Onneksi on tämä lasaretti (nyt on minullakin jo kuumetta) ja työt hoidettavana, ettei tarvitse aivan ilmaan irrota ja alkaa kuvitella olevansa joku suurempikin stara. Mieheni on kyllä mennyt hieman odottamattomasta julkisuudesta sekaisin ja odottaa, että hän, yöllinen asiamies (ks. edellinen postaus), saa haastattelupyynnön BB-Extraan tai johonkin muuhun helvetin tärkeään ohjelmaan.

Mutta joo, ei tällä kertaa enempää. Olen kipeä ja järkyttynyt tekemästäni kauheasta värivirheestä, josta kerron joskus myöhemmin. Palataan.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Viimeinkin on laatujournalismi tunnistettu Vau.fi:lläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Tähän voi luonnollisesti sanoa vain, että: Vau! Yleisö jää odottamaan jännityksellä vau.fi:n uusia tuulia :)

  VastaaPoista
 3. Jee, hienoa! Jääkö tämä sijainti voimaan myös, vai pitääkö uudistella linkitystietoja?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos!:-) Petra, tämä sivusto ei häviä minnekään; samat höpinät samassa paikassa kuten ennenkin.:-)

  VastaaPoista
 5. Vau.fi sivuston kautta myös löysin tämän sun blogin...onneksi löysin! Mahtavaa kirjoitusta... Saa siis oikeesti harjoittaa sitä LOL:ia kun näitä sun juttuja lukee! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sussu, toivottavasti jaksaa viihdyttää jatkossakin. Tämä on mulle itelleni kuin terapiaa, kun on samanhenkisiä lukemassa ja kommentoimassa.

  VastaaPoista