sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pääsiäispilheet 2012 - kuvakavalkadi

Ta-daa! On aika julkistaa pääsiäiskekkereittemme upea kuvakokoelma.

Koska kyseessä ovat harvojen ja valittujen bileet, joihin on vaikeampi päästä kuin Bläkin listoille (rahalla ei saa eikä hevosella pääse) otin illasta kuvia, jotta myös vähemmän onnekkaat pääsevät seuraamaan edes sivusta, millainen on oikea maailmanluokan meininki.

Vuoden bileiden puitteet olivat tietysti kondiksessa kuten aina. Ne järjestettiin tässä rustiikkia viehätystä huokuvassa grillimöksässä keskellä auringon kultaamia hankia.


Tarjolla oli tietysti runsain mitoin ruokaa ja juomaa. Koska mahani oli tullessa täynnä ja pääni ei, valitsin biletysperinteen päräyttävimmän strategian ja päätin punkea pötsini täyteen nestettä, jotta pääsisin varmasti tolkuttomaan humalaan - kun kerran oli mummo lapsenvahtinakin...

Toin mukanani erinomaista punaviiniä, jota nautin jännittävällä uudella tavalla sylistä. Pahvikuppi toi bukeehen yllättävää puumaista aromia (trendihaistelijat hoi! Tästäkö viinisiisonin tuorein trendi?).

Viinin, boolin ja erinäisten väkevien virratessa, saimme nauttia myös ohjelmasta. Ensin seurasimme pulkkamäkeilyä, johon oli taidokkaasti ujutettu elementtejä break dancestä ja modernista tanssista.

Illan edetessä saimme todistaa myös sensuellia sylitanssia, joka pisti sukat pyörimään yhden jos toisen jaloissa.

Ohjelman ohella myös ihmisten pukeutuminen edusti tietysti tulevan talven kuuminta kärkeä.

Uskomme kaikki, että teinien maailman valloittanut OnePiece tulee myös aikuisten muotiin - vain hiukan kypsemmässä muodossa. Vedimme siis sankoin joukoin yllemme hyytävän viileät pilkkihaalarit.
Toinen suosittu tyyli koostui muodin mukaisesti korkeavyötäröisistä (toppa)housuista (huomaa henkselit!) yhdistettynä ajankohtaisen pastellisävyiseen fleeceen ja aina boheemiin pipoon.Bileet jatkuivat pitkälle yöhön, mutta minun kohtaloni sinetöi valitsemani siemailustrategia. Ehdin juuri ja juuri ulos oksentamaan vähän ennen puolta yötä. Ensi vuonna voisin ehkä myös maistaa jotain moninaisista muonista.

Niinpä tällä kertaa lähetän vain lämpimät kiitokseni elegantille emännällemme (huomatkaa taas pastellisävy) -
 ja jään odottamaan seuraavan vuoden superjuhlia. Ehkä silloin pysyn kasassa bileitten koko kehityskaaren. Ensi pääsiäiseen siis!

3 kommenttia:

  1. sää oot vaan paras ! Ens talaveks oo aatellu hankkia pilkkihaalarin ku tuota kasari toppahaalarintulemista saa odottaa ja en varmaankaan kehtaa pyytää äitiä sellasta ompelemaan...osasi kyllä ammattilaisena mutta jotenki ei vaan pysty.....

    VastaaPoista
  2. Kiitos mirka ja ulmai! Pilkkihaalari on ihan paras. Lämmintä ja myös pissaaminen oli kätsää kun oli niinku päällysvaatteet päällä, mutta niistä pääsi vessassa eroon sekunnissa pelkällä vetoketjun vetaisulla ja ta-daa, sukkikset vaan alas. Suosittelen.

    VastaaPoista