tiistai 15. toukokuuta 2012

Äiti = vihreä virtahepo

Hyvää myöhästynyttä äitienpäivää! Toivottavasti päivänne oli täydellisen upea. Tai saitte sitten edes reunasta rempallaan olevaa kermakakkua, luokattoman laihaa/saatanan syövyttävää kahvia ja ruttuisen kortin. Kyllä ne aina yhden totaalitäydellisyyden paikkaavat.

Koska tyttäreni on harvinaisen ajattelevainen nuori nainen, hän halusi palkita minua myös audiovisuaalisen viestinnän keinoin. Penska pyöri paitsi koko äitienpäivän myös edellisen illan ja seuraavan päivän amuletti nimeltä "Äiti" kainalossaan.

Amuletti näyttää tältä:Joku voisi tietysti närkästyä vertauduttuaan vihreäksi virtahevoksi, mutta minä päätin paneutua tähän kaksoisolentooni positiivisin mielin (täytyy kyllä myöntää, että tehtävää helpotti huomattavasti se hurja hellyys, jolla tyttäreni hippoa halaili).

Luen tästä äitienpäiväviestistä siis, että olen rauhan ja tyyneyden (!) ilmentymä (= vihreä väri), minulla on suuret silmät (= suuret silmät) ja uskomattoman uhkea olemus (= katsokaa vaikka itse).

Mikä kuitenkin tärkeintä, minä hymyilen. H-Y-M-Y-I-L-E-N.

Se on paljon se, kun uhmaikäinen lapsi ja työstressi pinkovat kilpaa kintereillä. Aika hyvä viesti, sanon minä.


ps. Lisää lätinöitä lähiaikoina, kunhan olen toipunut lomastressistä (lue: ulkomaalainen vieras ja liikaa vapaa-ajan aktiviteettia). Palataan!

5 kommenttia:

 1. Onko tässä joku kuva? Miks mie en näe sitä?

  VastaaPoista
 2. Erittäin hyvä huomio, kiitos. Meikällä tää näkyi luonnostilassa, mutta nyt piti toista kautta lisätä kuva "näkymään", kun en katsonut lopputulosta sivulta. Mulla on ollut ongelmia viime aikoina tiedostojen siirrossa, koska neiti näppärä onnistui hakkeroimaan koneelleni ja tekemään sinne tiedostonsiirtokohtaan jotain omia asetuksiaan. Huoh.

  VastaaPoista
 3. Uhkea kaksoisolentohan on oikein symppis :) Enää puuttuu vain Norlynit ja kenties punaviinitahra?

  VastaaPoista
 4. Buahhahhaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! samastun täysin; oma parivuotias silmäteräni ja aamujeni ilo hihkuu onnellisena "ÄITI!!!!" kun tv:ssä vilahtaa karvainen mammutti tai norsu. <3 rakas. nostaa heti itsetunnon pilviin.

  löysin blogisi sattumalta ja olet niin mun idoli. kikattelen (lue:nauran järkyttävää röhönaurua) työpaikan kansliassa luppohetkinä ja häiritsen työkavereitani siinä sivussa. on ihanaa, kun joku muukin on joskus kevyesti leipiintynyt omaan mussukkaansa. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Christa ja tervetuloa! Täällähän onkin niin korkea taso, että olen ylpeä, jos kansliassa luet! Olemme edenneet tytön kanssa nykyään jo sen verran, että kaikki erilaiset eläimet ja suuret nuket ovat äitejä tyyliin äiti-ANKKA, äiti-KALA, äiti-NUKKE. Onhan se hellyyttävää, että äiti on aina mukana. Mutta joskus olisi mukava katsoa edes ne prkleen Frendit rauhassa.

  VastaaPoista