maanantai 5. elokuuta 2013

Striptease-prinsessa

Pakkaus sai äskettäin vastoin nimenomaisia ja täysin selkeitä ohjeitani kummitädiltään (= paskapää) lahjaksi Barbien. Se on olevinaan Tuhkimo, mutta Barbie se OIKEASTI on. Hyisaatanavittuperkele ja !!!!! x 1 000 000.

Kun nuken sinistä mekkoa oli ihailtu viisi minuuttia, lensi se epäterveen naisihanteen ällöilmentymä leluromukoppaan ja unohtui joksikin aikaa sinne. Minullahan ei tietenkään ollut mitään sitä vastaan.

Tänään Barbie pukkasi kuitenkin takaisin kehiin.
Pakkaus kaarsi luokseni kuin formulaykkönen ja hoilotti käsi pystyssä ja ilkosen alaston Barbie kädessä, että "ÄITI tule leikkimään plinsessalla!"

DD-kupin tissit törröttivät kohti taivasta ja tisseihin ulottuvat rimppakintut yhdistyivät oudolla verkkokuvioinnilla varustettuun haaroväliin (Siis mitä helvettiä? Jos kerran sillä on tuommoiset tissit, niin miksei alapääkin voi olla anatomisesti jollain tasolla, häh?)
Minä nyrpistin nokkaani ja totesin ykskantaan, että "Enkä tuu, tuohan on ihan alastiki. Minkään nakupellen prinsessan kans leiki. Paa ny ees sille se mekko päälle."

Pakkaus pisti hanttiin.
"Eeeeeei! Ei mekkoa päälle! Katso nyt äiti, - kun se plinsessa ei halua mekkoa päälle! Se HALUAA olla nakupelle! Se HALUAA tanssia nakupellenä! Katso äiti, katso! Tanssii tanssii tanssii!"

Ja totta tosiaan, Barbien perkele näytti tosiaan tanssivan! Penska nimittäin repi blondin rimppakinttuja haralleen ja pystyyn sillä lailla näyttävästi, että niin eksoottiselle tanssille olisi kaiken kokenut bangkokilainen alan ammattilainenkin aplodeerannut.

Ainahan minä sen olen tiennyt ja näyttää sen kolmivuotias lapsikin ymmärtävän. Ei tuommoisesta kuvatuksesta (jolla vielä on silarit) mihinkään kunniallisiin hommiin ole. Ja sen nimikin kuulostaa ihan stripparilta.

2 kommenttia:

  1. Etkö muista, että Pakkaus on oppinut äitin näyttämästä mallista, ettäpä alastomat naiset tanssiivat. Loppujen lopuksi sinä olet se esikuvallinen barbie, joka nitkuttaa alasti. Onnea on olla tyttären äiti, meillä valitettavasti miesvalta.

    VastaaPoista
  2. Haa, totta turiset! Mie olen BARBIE!

    VastaaPoista