tiistai 27. marraskuuta 2012

Satu seksikkäästä äidistä

Yksi kaunis päivä haaveilin olevani muutakin kuin äiti. Ajattelin, että kävisin myös naisesta ja ehkä jopa sexy ladystä (= selvä yliannostus PSY:tä), ja marssin kihisevän kuumia alusasuja kuhisevaan Funky Ladyyn.

Daisarit, jotka puskevat daaliaa ja muuta floraa.


Muutaman päivän kuluttua ostoksista uskaltauduin tunkemaan hinkit tähän upeaan luomukseen, joka maksoi hävyttömän paljon, ja joka tuntui uskomattoman ylelliseltä ällöjen imetysliivien ja virttyneiden viisi vuotta vanhojen kannukannattimien jälkeen.

Liitelin siinä sitten kokonaisen työpäivän rinta kirjaimellisesti rottingilla. Tunsin olevani vastustamattoman naisellinen ja hehkeä, jopa hämmästyttävän epä-äidillinen.

Kun tulin kotiin, juoksi vastaani Pakkaus, kiipesi muitta mutkitta syliini ja tunki sitten kuin joku perkeleen vainukoira päänsä kaula-aukostani sisään (totta kai minulla on myös töissä vain trikoopaitoja). Pää yhä paitani sisällä penska alkoi nauraa käkättää.  Sitten kuului: "ÄITILLÄ ON KUKKATISSIT!" Ja päälle vielä hervotonta hekotusta.

Siihen loppuivat sexy lady -fiilikset siltä erää. Ja oikeastaan aina kaikilta muiltakin eriltä. Joka päivä kun puen nämä ihanuudet päälle, muistan vain sen, että minulla on kukkatissit. Ei mitkään kukkakirjailluin koristellut upean naiselliset rintaliivit vaan kukkatissit.

Tunne siinä sitten itsesi seksikkääksi.

16 kommenttia:

  1. Kukkatissit. Aika ihana.

    Mun napero riekkuu vaan, että "ota kiinni, äitin tissiliivi" ja tarkoittaa minua. En nyt ole varma itkisinkö vai nauraisinko. Toistaiseksi en ole tehnyt kumpaakaan. ;-)

    VastaaPoista
  2. Repesin taas. En tiedä pitäisikö itsellä loukkaantua verisesti, että meidän ipana viihtyy mummun valtaisan pehmeässä sylissä pää painettuna valtaisten rintojen väliin vaikka päivän, ja tänään hän taas hetkeksi ilmeisesti unohti kenen sylissä on, painoi päänsä litteää rintakehääni vasten, ja nosti sen samantien pois närkästyneen näköisenä. Ei kelpaa äidin lattarinta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meillä myös viisivuotias on kertonut kuinka mummilla on pitkät tissit ja äidillä pienet. Mutta kuulemma äidin tissit on ihanemmat.
      T: toinen lattarinta, mallia A-- (mutta kaksi lasta imetetty 1-vuotiaiksi, joten kyllä ne tehtävänsä hoiti)

      Poista
  3. Onnellinen koti: Täh? Siis ootko sinä "ota kiinni äitin tissiliivi" vai pelkkä "äitin tissiliivi"?:-)
    Sandy: Kuten kuvasta näkyy, niin ei ne mullakaan mitkään jättesuuret ulokkeet ole, mutta kun mummot on kaukana kelpaa litteämpikin rinta. Passita sieki ne mummot äkkiä jonnekin viidensadan kilsan päähän niin kyllä sitten kelpaa.

    VastaaPoista
  4. :D Mäkin panostin (tai siis mieheni tarkemmin) esikoisen jälkeen muutamiin sikakalliisiin ja sexyihin rintsikoihin. Uusia odotellessa, kakkonen kun ei näytä vielä vähään aikaan lopettavan tissitouhuja.

    VastaaPoista
  5. Meidän 3v. kurkkasi mun kaula-aukosta sisään ja kiljaisi hämmästyneenä "Äiti, mihin sun tissit on hävinnyt?!". Olis tehny mieli sanoa, että ihan samaa olen tässä itsekin miettinyt... :D Kakkosen imetys vissiin tehnyt tehtävänsä. Pitäiskö tässä nyt sit itkeä vai nauraa...

    VastaaPoista
  6. Jonna: Ehkä sie olet kakkosen lopetettua lotrauksensa unohtanut jo kaikki epä-äidilliset mielleyhtymät ja voit pukea vanhat supersexyt päälle. Tai ostaa (tai ostattaa) uusia mutta pitää paidan visusti penskoilta kiinni...Noora: Oho, tuota ei vielä oo meillä tapahtunut, sitä odotellessa. Traagisesti ne on mullakin tissit pienenneet imetyksen uhkeista ajoista!

    VastaaPoista
  7. Lasten suusta se totuus kuuluu... Vai miten se nyt menikään..? ;D

    VastaaPoista
  8. Minun lapseni näki kummitätinsä saunassa ja hihkaisi: "äiti, miten tuolla on pylly etupuolellakin?". Arvaatte, että olen itse mallia lattarinta.

    Parempi kukat tisseissä kun hatussa, kuitenkin ;-)

    VastaaPoista
  9. Meilla lapset pienempina hoki, etta meidan aidilla onkin pitkat tissit... Koita siina sitten olla kaupan jonossa punastelematta. Niin on painovoima ja imetykset tehneet tehtavansa. Onneksi eivat enaa huutele mitaan asiaan liittyvaa. Nyt pojat 16-v. ja 15-v. katselee muiden tisseja kuin aiteensa. ;)

    VastaaPoista
  10. Huutonaurua! :D Mulla on kanssa tasan yhdet "seksikkäät" tissiliivit, jotka olen ostanut oikein jostain alusvaateliikkeestä. Ja koska niitä on vain yhdet, myös isäntä tuntee ne ja osaa ne mainita keskustelussa ja kuvailla hyvinkin tarkasti. Mikä on ihan uskomatonta koska olen vakuuttunut, ettei se osaisi nimetä yhtäkään mun muuta vaatekappalettani. Hyvin ovat siis hintansa haukkuneet.

    VastaaPoista
  11. Nannukka: niinpä niin. masentavaa.:-) Marjaana ja Kuwaitin kaunotar: upeita tarinoita. Odotan innolla aikaa, mitä vuoden parin päästä kommentointi on. Moon Mamma: joo, ei tartte tässä elämässä enää paljon tehdä niin tuntee ittensä jo aika erikoiseksi. Meikän mies ei ole vielä ihmettynyt omista liiveistäni noin paljon, joten pistäpä kuvaa tulemaan, mikä saa miehet noin villeiksi.:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, se salaisuus on katsos siinä, että ensin täytyy pitää vanhoja/rynttyisiä/virttyneitä/tylsiä liivejä vähintään sellaiset kymmenen, viisitoista vuotta ja sitten ostaa yhdet kunnolliset, niin avot. Kyllä siinä sitten villiintyy viileämpikin uros. :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä ja oi miten mukavaa. Eli minun ei tartte viiteentoista vuoteen ostaa mitään seksyliivejä - odotan vaan kuin puuma ja hyökkään sitten ykskaks yllättäen 65-vuotiaan mieheni kimppuun. Helppoa - ja totta tosiaan kumma jos ei siinä vaiheessa hienot liivit säväytä!

      Poista
  12. Ihan pakko palata vielä uudelleen kommentoimaan... Sattui nimittäin niin, että makoilin eilen sohvalla kaikessa rauhassa, kun Pikkumiehemme kiipesi istumaan mahani päälle, katseli minun hetken "arvaappa mitä seuraavaksi keksin...?" - ilme kasvoillaan, iski sitten kätensä rintavarustukselleni (mikä ei totuuden nimissä ole kovinkaan uhkeaa mallia!) ja alkoi hoilottaa: "Lehmä-ää, lehmä-ää ja lehmän tissit!" Just joo... :D

    VastaaPoista
  13. Ai jeesus että nuo ipanat on mahtavia.:-D Pakko nauraa.

    VastaaPoista