perjantai 15. maaliskuuta 2013

Edustuskuva: Pakkaus ja Paskahko äiti

Sain vasta käyttöön uuden työpuhelimen ja harjoittelin (=leikin) sillä sitten kuvanottoa komeasta kaksikosta nimeltä Pakkaus ja Paskahko äiti. Heti tuli niin helvetin upea otos, että on aivan pakko alkaa muuttaa jopa tämän blogin ulkomuotoa.

Kameraa ilmassa heiluttelemalla ja ihan tuurilla kun syntyi tämä taideteos:

Jotenkin tässä kuvassa tiivistyy kaikki se, mitä koen joka ikinen päivä (ja aika usein yökin) Rolling Stones -kieltä ulkoiluttavan nuoren kapinalliseni kanssa.

Ehkä kannattaa lopettaa kirjoittaminen kokonaan. Tässähän se kaikki on sanottu.

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Olet onnistunut vangitsemaan kaiken olennaisen tähän yhteen kuvaan. Henkilökohtaisesti minut pysäytti nuo vuorikauriin silmät ajovaloissa, kieltä yhtään väheksymättä. I feel for you sister :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olin aivan hämilläni, kun tämä taideteos laskeutui käytettäväkseni. En tajua, minne tuijaan - tai ehkä tuo on minun vakioilme tuon pikkumuijan kanssa...:-D

  VastaaPoista
 3. Nyt se on vihdoin ja viimein todistettu: yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - todellakin! :D

  VastaaPoista
 4. Mietin tässä blogia lueskellessa, että minkähänlainen Pakkauksen oikea nimi on. Ymmärrän, ettet halua sitä paljastaa, enkä sitä kysykään. Haluaisin kuitenkin udella sen verran, että onko se jokin perinteinen suomalainen kalenterista ja yleisimpien nimien listalta löytyvä nimi vai jokin erikoisempi? Olen saanut sinusta sellaisen vaikutelman, että tuskin antaisit lapsellesi nimeksi mitään Chasmira-Jessicaa?

  VastaaPoista
 5. Voi helvetti, kiitos vinkistä - jos vastoin kaikkea todennäköisyyttä pamahtaisin paksuksi ja saisin toisen tytön, antaisin nimeksi ehdottomasti Chasmira-Jessica. Chasmiran nyt ainakin, hahahahahahaaa! Juu ei, Pakkaus ei ole Chasmira, Delilah tai Christelle vaan häntä nyt on siunattu (kirottu) ihan kalenterista löytyvällä, mutta suht harvinaisella supisuomalaisella nimellä.:-D

  VastaaPoista