keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Manipuloitu sohvallamakuu II

Ei voi olla totta. Sieltä ne äsken raahautuivat: isä ja tytär. Penska tietenkin pirteänä kuin peipponen. Tyyppi alkoi kaivaa kaappeja ja kiipesi lavuaarille putsaamaan paikkoja kuin elettäisiin parasta päiväsaikaa eikä kello kymmentä illalla.

Koska en mitään muuta enää epätoivossani keksinyt, selitin tyngälle aivan tosissani: "Hei kuule. Kello on aika paljon. Tontut näkee, et sie olet vielä  valveillaan. Pukki ei kuule tuu, jos sie et pistä nukkumaan."

Meni noin sekunti, kun tynkä taiteili itsensä maan kamaralle turvaan ja lähti nukkumaan isää kädestä pitäen vetäen. Voiko noin pieni tajuta tuommoisia asioita, oikeasti!?

Ilmeisesti. Talossa on täysi hiljaisuus.

Ja tässä, jos missä on todiste. Uhkailu kannattaa aina.

3 kommenttia:

 1. Uhkailu, lahjonta ja kiristys....toimii!

  VastaaPoista
 2. Varoituksen sana kokeneemmalta: nykyään esikoulussa jo informoidaan lapsia siitä, että on olemassa instanssi nimeltä lastensuojeluviranomainen ja sillä saa uhkailla viattomia äitejä ja isiä, jotka yrittävät panna lapselle kapuloita rattaisiin...

  Nää nykyajan penskat hallitsee kaikki keinot. Varmaan googlaavat tärkeimmät, ennen kuin täyttävät 5v...

  VastaaPoista
 3. Tässä tapauksessa uhkailu TODELLAKIN toimi! Malva: prkleen byrokraatit pilaavat mahdollisuudet kasvattaa joustavasti. Kiellän siis ainakin tietokoneen käytön - siitä ainakaan ei edes neuvola valittane.

  VastaaPoista