maanantai 26. maaliskuuta 2012

Armahtakaa minut - eli kierrättäkää turvaistuimenne meille

Nyt on yön haamun hörhöiltävä vielä sen verran, että laitan näin muistin aikana haun päälle.

Olemme tyttäreni kanssa matkustamassa pääsiäiseksi kotiseudulleni pohjoiseen, mutta ajatuskin turvaistuimen raahaamisesta lentoaseman ja -koneen kautta sinne perähikiälle asti ahdistaa. Minusta jo vauvakaukalon kanssa reissaaminen oli niin hikisen naisen hommaa, että siinä ei habitus paljon hivellyt itsetuntoa saati sitten muiden silmiä, vaikka muuten niin viettelevän aistikas osaan ollakin.

Niinpä pyydän mitä nöyrimmin: sinä, joka omistat tai jonka ystävä omistaa kolaroimattoman lastenistuimen parivuotiaalle - tilaisin sellaisin hirrrrrrveeen mielelläni meidän mummolaan. Satasia en käytetystä kamasta rupea pulittamaan, mutta tämän rajoituksen kun ottaa huomioon, hinnasta päästäneen kyllä muuten sopuun.

Kiitos!

ps. Ja muistakaa, kierrätys on vastuuntuntoista eläntää. (Pakko edes tällä brassailla, kun olen niin huono ympäristönparantaja. Vaikka haluaisin olla niiiiiiiin hyvä).

4 kommenttia:

 1. Ja seutu oli...? Meiltä saa ihan ilmaiseksi hyvän ja ehjän istuimen, jos osutaan edes suunnilleen samaan maakuntaan;)

  VastaaPoista
 2. Heips! Minä asun Lahdessa, mutta tuoli menisi pohjoiseen. Maksan kyllä posti/matkahuollon kustannukset ja vaivanpalkkaa, jos matkahuolto/postitukseen pitää mennä...:-)
  Pistähän viestiä tuonne postipuolelle jos onnistuisi. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hei! Kannatta selvittää vuokraako MLL siellä pohjoisessa päin turvaistuimia, meillä täällä ainakin vuokraa, ja hinta on varsin edullinen. Samoin monet lastentarvikeliikkeet vuokraa!

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos!!!! Enpä ole tommoisesta kuullutkaan. Pitääpä tarkistaa.

  VastaaPoista