sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Syntymäpäiväidea: kodinhoitoa portaalista

Koska olen kodinhoidon kauhu ja pullantuoksuisen puuhailun pahin vihollinen, päätin kirjautua tämmöiseen kampanjaan. Kyseessä on portaali, jota kautta voi hakea itselleen kodinhoitoa tai lastenhoitajaa (tai lemmikinhoitajaa/vanhustenhoitajaa tms.).

Lyhyen surffailun jälkeen pidin sivuston ideasta, mutta kukin tutustukoon tietysti omalla vastuulla. Joka tapauksessa minun saamani koodi "mallamoija" toimii kaikilla halukkailla kuukauden verran eikä mitään laskua tai automaattista jatkoa pitäisi tulla kuukauden päätyttyä. Sanon pitäisi, koska tunnen luontaista epäluuloa kaikenlaisia erikoistarjouksia kohtaan, mutta ainakin kampanjasivustolla erikseen mainitaan, että kuukauden kokeilun jälkeen tili sulkeutuu automaattisesti.

Itse ajattelin kokeilla, löytyisikö täältä jotakuta tekemään kodissani suursiivous. Kun löydän sopivan tyypin, pistän ukkoni maksamaan. Se ruoja nimittäin unohti syntymäpäiväni ja siihen liittyvän tärkeimmän elementin: lahjan.

4 kommenttia:

 1. Parasta arjen ylellisyytta on siivooja. Se on myos paras mahdollinen lahja, minka mies voi antaa, jos alyaa. Siina kukkapuskat kalpenee!

  VastaaPoista
 2. No mä en antais kenenkään muun siivota omaa kotiani kuin mun itseni, mieluummin ottaisin ne kukat!

  Ja mää voin tulla siivomaan teille... ;-)

  VastaaPoista
 3. Höh, kukat kupsahtaa pahimmassa tapauksessa päivässä, siivousjälki pysyy ainakin pari päivää. Mut tuu vaan, sovitaan palkasta toisaalla.:-)

  VastaaPoista