keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Katso mitä syöt

Nyt ei paljon juttua irtoa. Tyttö on kokenut gregorsamsamaisen metamorfoosin vajaa parivuotiaaasta elohiirestä räkäiseksi limantuotantolaitokseksi, josta lähtevä ääni muistuttaa kidutettua gramofonia.

Aloin kuitenkin kehumaan itseäni ihan vaikka sitten hengennostattamismielessä.

Huolimatta valvotuista öistä olen nimittäin valveutunut ottamaan vastaan kaikkialta pompahtelevat neuvot siitä, kuinka terveyteni, elämänlaatuni ja lihani voisi paremmin, jos tekisin vain pieniä elämäntapamuutoksia ja katsoisin mitä söisin. No minäpä otin neuvosta vaarin ja katsoin.

Näin seuraavaa:

Kannattaa katsoa mitä syö.Kyllä! Siellä se on! Minttukrokanttisuklaata. Ja koska haluan olla mallioppilas, enkä pelkästään vain katsoa, minä myös söin sen, mitä näin. Nam nam. Heti tuli parempi mieli eikä väsytä läheskään yhtä paljon. 


15 kommenttia:

 1. Loistavaa! Suklaa päivässä pitää väsymyksen loitolla... eiku - no ainakin tönii sitä kauemmaksi. Tekee muuten hyvää terveydelle! Siis mielenterveydelle :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, olen ylpeä susta! Tuosta kulmasta katsottuna mitä syöt tosin näyttää epäilyttävältä. :) Toivottavasti räkälinko palautuu ennalleen pian.

  VastaaPoista
 3. Kiitos rakkaat siskot! Vielä aamulla päässäni suhisi jotain epämääräisiä salaatinpurentasuunnitelmia kesän kunniaksi, mutta kun katsoin, se mitä söin, se olikin suklaata eikä salaattia. O-o.

  VastaaPoista
 4. :D

  (Meilläkin muuten nuorison piirissä "viehättävää käheä-äänisyyttä", jo kolmatta päivää. Onneksi mies on tajunnut ladata kaapit täyteen suklaata!)

  VastaaPoista
 5. Varmaan kuulitkin sitten jo sen uutisen (kun noin terveellisellä ruokavaliolla ollaan), että suklaa, paitsi että on hirveän terveellistä, nyt tutkitusti auttaa vielä laihtumaankin :)

  VastaaPoista
 6. Puolitie: nyt on palellut tänään niin hirveästi, että saas nähdä saanko minäkin tuon gramofoni-efektin kohta. Pitää käydä kaupan kautta, että on mullakin lääkekaappi täynnä - eli suklaata varalle. Minttukrokantti hävisi jo. sole: Oujee! Olen kyllä kuullut suklaan terveyttä edistävistä vaikutuksista mutta että se vielä auttaa laihtumaankin! Kiitos, entistä paremmalla omallatunnolla siis. Eipä sillä että tässä laihtua niin hirveästi tarvitsisi.:-)

  VastaaPoista
 7. Kuka tollasia neuvoja jakelee?! Mua ärsytti suunnattomasti, kun yks muskarituttu alkoi tyrkyttää JUMPPAA. "Jos jo nyt on selkävaivaa niin kannattaa ruveta ees kerran viikossa harrastamaan liikuntaa, esim. tein lähikoululla on klo 19-20 (!!!!!!) jumppa. Liikunta on tosi tärkeetä jos meinaa pitää kroppansa kunnossa myöhemminkin." JOO..... >:/

  Ihan ok jos omasta tahdosta lähtee kaikki elämäntapamuutokset mut mä en ainakaan kestä sitä et muut tarjoo mitään mulle. Ja toi minttukrokantti on ihan sairaan hyvää. <3

  Sokerinsyönti pitää yllä tulehdusta kehossa ja minäkin siis tosi fiksuna tässä kuumeessa, kurkkukivussa ja räkiksessä hankin kaapit täyteen karkkia ja suklaata. :D Mutta kun ei mikään kananrintakaan houkuta!

  VastaaPoista
 8. Suklaahan on todistettu (?) terveelliseksi! Käyhän lukemassa faktaa: http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/03/27/suklaan-syominen-voi-hoikistaa/201226166/139?fb_ref=artikkeli&fb_source=home_oneline

  VastaaPoista
 9. Paranemisia pakkaukselle! Meidän likassa on viisi reikää. Kolme rokotetta tuli tänään, hemoglobiini mitattiin ja eilen haettiin tikki otsaan (ja tuli todistettua Ikean sohvapöytä kestäväksi). Tuon ilon lisäksi rokotteet pukkas kuumeenkiin.

  Ja suklaa tosiaan on parasta. Lapsikin sai lohtua kuumeeseen äidin suklaanougatjäätelöstä :)

  VastaaPoista
 10. Ofelia: voi saatana, mie sanoisin tommoselle että jumppaa muija vittuun. Oho, tuli taas ruma sana. Sori...:-) Hiilarihirmu: olet aivan oikeassa. En edes viitsi tutustua faktaan. Minulle suklaa on uskon asia. Sussu: Kiitos! Paremmalla puolella mennään jo rään puolesta. Äidin kroonista väsymystä ei ole vielä ratkaistu, mutta onneksi on viikonloppu. Otan osaa perhetapahtuman puolesta. Lisää suklaanougatia!

  VastaaPoista
 11. Hiljattain muuten luin jostain (=luotettava lähde, selvästi!), että suklaa on apteekin mömmöjen veroinen yskänlääke. Paha vain, että nuoriso on ollut tänään niin kipeä, että tuuppasi puoliksi syödyn suklaapalan pois, kun ei kuulemma jaksanut enää :( Täytyy siis keskittyä oman kurkun ennalta ehkäisevään hoitoon, on näes ollut koko päivän jo sellainen fiilis, että joku siellä puuhaa nyt pahojaan!

  P.S. Toivottavasti et mallamoija sairastunut!

  VastaaPoista
 12. Hei kiitos, tuo oli luotettavin uutinen miesmuistiin! Ja meikähän on nyt sit kipeä. Kiitos kuitenkin toivotuksista. Ja viikonloppuja!

  VastaaPoista
 13. mun on aivan pakko kysyä(en nyt löydä sitä tekstiä missä kerroit olevasi yli 170cm) mutta mutta,paljonko sun paino on tällä hetkellä? aivan mahtavaa,pitkästäaikaa tän arjen keskellä nauran ÄÄNEEN muullekki ku sille et vaikka itellä olis ollu yks helvetillinen päivä ni lapsi osaa kyllä pistää hymyn huulille...elllei sit ole näitä itkupotkuraivari-päiviä :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos Anonyymi kommenteerauksesta: mulla on paino viimein lähellä normia eli "vain 78 kg". Eli muutama ylimääräinen kilo löytyy, mutta on ollut pakko vähän kunnostautua kuntoilemalla kun oli niin rapakunto, ettei arki meinannut muuten luistaa.

  VastaaPoista