sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Pakkaus-blogi on IHANA


Koska olen tunnetusti aina niin i-h-a-n-a, paiskasi yhtä ihana Puolitie minua tämmöisellä ansiomerkillä! Kiitos kiitos kiitos!

Tähän palkintoon kuuluu jakaa seitsemän sattumanvaraista faktaa itsestä. Sehän ei tietenkään ole vaikeaa: itsestähän sitä on aina helppo jorista, koska olen aina vaan niin kaunis, fiksu ja filmaattinen. Vaikeampaa sen sijaan on vaatimus jakaa tunnustus eteenpäin 15 ihanalle blogille. Ei tipu, valitettavasti, vaikka ihquja blogeja on varmaan miljoonia. Minä vain en ehdi niihin koskaan tutustua. Mutta yritän jakaa iloani eteenpäin edes parille.

Ja tässä random-faktaa:

1. Olen 173 senttiä pitkä. Näytän kuitenkin aina tilaisuuden tullen huomattavasti pitemmältä, sillä mottoni on: "mitä korkeammat korot, sitä paremmat maisemat". Äitiys olikin tässä suhteessa kuin märkä rätti naamaan. Kärrytellessä on ollut pakko oppia käyttämään goretexejä.

2. Olen intohimoinen Kitchen Joy-valmisruokien kannattaja. Nämä pelastavat päivän kuin päivän, jos ruoka on huushollissa muuten kortilla. Ja onhan se - ainakin, jos kaupassakäynti on ukon kontilla.

3. Minulla on paha tapa paineessa nyppiä, nyrhiä, repiä ja purra peukalonkynsiä ympäröivä iho epäinhimillisen alien-nahan näköiseksi. Kaikki inhoavat persoonaani olennaisesti kuuluvaa tapaani ja saan aina uusilta tuttavilta vinkkivitosia, jotta lopettaisin ympäristöni yököttämisen. Ei auta. Syön jopa Kynneliä.

4. Jos saisin tavata kenet tahansa historian/nykyisin elävän henkilön, haluaisin ehdottomasti tavata Charles Maurice de Talleyrand-Périgordin. Siinä oli pojalla pokkaa. Tyyppi ui läpi Ranskan vallankumouksen, Napoleonin keisarikunnan ja sitä seuranneen Restauraation ajan hiuskarvankaan katkeamatta ja oli aina vallan kahvassa. Hyvänä kakkosena tulisi Bismarck.

5. Tämänhetkinen lempirypäleeni on Riesling - erityisesti saksalainen tai ranskalainen. 

6. Sain joululahjaksi Singstarin. Jos en mitään muuta virikettä jaksa vekaralle keksiä, pistän levyn pyörimään ja karjun Jenni Vartiaista niin että seinät paukkuvat (Omatekoinen Singstar-sääntö on, että nuotinvierestä laulamisen voi hyvittää desibeleillä).

7. Kun mieheni kerran sairasti kovaa flunssaa, päätin piristää häntä ostamalla Ärrältä paitsi karkkia ja sipsejä myös pornolehden. Kysyin miespuoliselta myyjältä neuvoa, mikä lehdistä olisi paras. Äijä oli tikahtua nauruun ja niin oli siippanikin. Ainoa, joka lehteä LUKI, olin minä. Oli muuten hyvät jutut.Ja sitten palkintojen eteenpäinjakoon. Tämä tunnustus menee Onnelliselle kodille ja Kadun aurinkoiselle puolelle siksi, että ne jaksavat aina olla niin helkkarin positiivisia - ainakin siltä osin kuin olen seuraillut ja toisin kuin eräät. Ja esim. Ulmain tapauksessa se ei ole ollenkaan itsestään selvää.

Ugh, olen puhunut. Taas.2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos! *niiaa kuten aateliset konsanaan* Piristit päivääni! :)

    VastaaPoista
  2. Onnellinen koti kiittää ja kumartaa :D Haha, etenkin viimeinen tunnustus saa kyllä täydet kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!!!!!! :D

    VastaaPoista