sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kiperiä kysymyksiä

Rakkaat hullut lukijani ovat rohkaisseet minua viime aikoina sankoin joukoin, mikä on aina vaarallista. Auonhan minä tuota turpaani täällä Internetissä jo ilman minkään valtakunnan haasteita tai tunnustuksiakaan. Mitä luulette siitä seuraavan, että joku järkiblogia pitävä ihminen kehaisee tai yllyttää paljastamaan itsestään lisää? Nuppiinhan se kolisee, itsetunto paisuu ja sitten vielä laiskana ja huonomuistisena unhoitan jakaa hyvää eteenpäin.

Nyt kuitenkin korjaan ainakin hetkellisesti aina vikasuunnassa olevaa kurssiani ja palaan jo tuossa toukokuussa saamiini haasteisiin. 

Nasun Asun iki-ihana Heli yllytti vastaamaan 10 kysymykseen ja Kuningas Sokeria palvova (tai ainakin ennen palvonut) sielunkumppanini (Entinen) sadan kilon Keijukainen 11 vastaavaan. No minähän vastaan ja lähtee muuten kuin kuppa Töölöstä eli ihan intuitiolla.

Heli kysyi, minä vastaan:

 1. Puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä? No täynnä tietysti! Mitta varsinkin...hahahahaha (olen myös harvinaisen vitsikäs).
 2. Kadutko elämässäsi mitään? Enpä juuri. Päätöksiä tehdään olemassaolevan tiedon ja ymmärryksen varassa ja minkäs sille voi, jos ne eivät aina ole olleet aivan priimatasolla. Kuten eivät ole nytkään.
 3. Kuinka torjut tai purat stressiä? Pureskelemalla sormien nahkoja, lukemalla paskaa kirjallisuutta ja katsomalla samoja tv-ohjelmia yhä uudestaan. Jos mahdollista, otan myös kuppia. Mutta sehän ei ole kovin usein mahdollista.
 4. "Silloin meni hermot ipanaani" Ai "silloin yhden kerranko"? Minulla menee tasaisen varmasti hermot joka päivä. Kuten silloin kun natiainen lähtee juoksemaan tuhatta ja sataa kohti autotietä, vaikka varsin hyvin tietää, ettei sinne saa juosta. Tai kun hän tyhjentää mustapippurit pitkin pöytiä ja tuoleja tai nakkoo maitokuppinsa lattialle tieten tahtoen. Tai alkaa mopoiluhommiin aamuneljältä. Tämä ei ole edes jäävuoren huippu. Tämä on satunnaisotos miljardeista esimerkeistä.
 5. "Enpä olisi uskonut, että äitinä..." oppisin heräämään aamupuoliseiskalta. Oppiihan sitä kun on pakko.
 6. Stereotypia, joka sinua ärsyttää? Varmaan elämää suurempi ylläri, mutta se, että edelleen kuvitellaan, että nainen automaattisesti tykkää kodinhoidosta ja sisustuksesta. Tai hoitaa sen, tykkäsi tai ei. Kamppailen tätä stereotypiaa vastaan sankarillisesti elämäni loppuun asti.
 7. Kolme asiaa, jotka tekevät sinusta juuri sinut? Suuri suu, nautinnonhalu, suorituskeskeisyys.
 8. "Ssshhh... älkää nyt kertoko kenellekään, mutta salainen paheeni on..." Öh, minulla ei taida edes Blogistaniassa olla salaisia paheita. Ellei sellaiseksi lueta sitä, että olen heikkona kalliisiin ultranaisellisiin korkokantakenkiin huolimatta kaikesta heteronormatiivisuuden vastaisesta höpinästäni. Minusta on myös hauskaa lukea pornolehtien juttuja, jos sellaisen löydän (en kyllä tunnusta niitä sentään ostavani).
 9. Unelma, josta unelmoit mutta jota et aio edes toteuttaa, kunhan vaan unelmoit? Että lähtisin humanitääriseen työhön sinne, missä pippuri kasvaa.
 10. Unelma, jonka aiot vielä tässä elämässä toteuttaa? Kasvattaa Pakkaus niin kunnolliseksi ihmiseksi kuin osaan. Aion myös ostaa niitä kestositeitä. Keijukainen kysyi, minä vastaan:

1. Jos saisit matkustaa minne tahansa, minne menisit? Tässä ja nyt varmaan San Fransiscoon. Viiniä, punapuita (tai jotain semmoisia), kaunis kaupunki ja vapaamielistä meininkiä.
2. Minne et matkustaisi mistään hinnasta? No ihan heti en ehkä Afganistaniin lähtisi.
3. Mikä on paras huone kotonasi? Makkari. Paitsi että siellä ei voi syödä. Optimaalisin olisi makkari, jossa olisi telkku ja jääkaappi vieressä. Ehkä tämäkin voisi olla unelma, jonka aion toteuttaa tässä elämässä.
4. Jos sinun pitäisi jättää ruokavaliostasi pois joko liha (sekä nauta, possu, kana ja kala) tai hiilarit niin kumpi se olisi? Hiilarit, kumma kyllä. Lihaa vaan on pakko saada. Ja niin paljon kuin hiilareita rakastankin, ne närästävät.
5. Paras tv-ohjelma? Frendit. Toimii aina.
6. Mitä nimeä et missään tapauksessa antaisi lapsellesi? Kerro tytön ja pojan nimi...No ehkä näin suomalaisena jotain vitun Ridgea ja Brookea. 
7. Mikä on omistamistasi kodinkoneista mieluisin? Jääkaappi. Vielä kun saisi semmoisen, jota ei koskaan tarvitsisi siivota ja joka heittäisi itsestään homehtuneet jämät pois suoraan roskikseen.
8. Ja minkä kodinkoneen haluaisit hankkia? Joku älytön ja älyttömän kallis espressokeitin olisi kyllä aika leuhka peli.
9. Kaupunki vai maaseutu? Kaupunki.
10. Kahvi vai tee? Hei haloo, minä olen pienen lapsen äiti! Kahvi kahvi kahvi!
11. Mitä tekisit, jos saisit kuulla että maailma tuhoutuu (aivan varmasti) viikon kuluttua? Yrittäisin päästä Intiaan Pakkauksen ja ukon kanssa, kunhan kävisimme ensin morjenstamassa sukulaisia. Voisi olla vaikeaa, jos kaikki muutkin tietäisivät maailmanlopusta. 


Nyt olen tietenkin aivan piipussa, joten turha luullakaan, että jaan näitä - saatikka itsekeksimiäni -kysymyksiä enää eteenpäin. Palataan siihen sitten myöhemmin. 

Tai hei, jatkanpa Helin nerokkaasti aloittamaa perinnettä - vastatkaa kaikki tekin, joilla ei ole omaa blogia. Tai vaikka olisikin. Odotan jo innolla, kuinka saan murskata sanan säilällä jonkun teen puolesta piipittäjän tai imurinrakastajan! Palataan!11 kommenttia:

 1. Siitä tulikin mieleen etten edes muista milloin pesin jääkaappia! ...

  VastaaPoista
 2. "Optimaalisin olisi makkari, jossa olisi telkku ja jääkaappi vieressä."

  Sitä kutsutaan yksiöksi.

  VastaaPoista
 3. Lisää vettä myllyyn, käypä kurkkaamassa allekirjoittaneen blogi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis T! kovasti Nyt pääsee taas pissa kihisemään päähän!:-)

  VastaaPoista
 5. ...ja siis tästä haasteestahan tulee vielä hyvä omatuntokin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Nurmilintu....mikä tuo kohina ja loiske on? Ou nou, sieltä se tulee taas: pissa päähän!

  VastaaPoista
 7. Lisää siirappia sulle täällä: http://lentaenelamaan.blogspot.fi/2012/09/kiitos-aiti-aurinkoinen-tunnustuksesta.html

  VastaaPoista
 8. Hei kaikki naiset, ei mitään kestositeitä, vaan kuukuppi! PAras keksintö ikinä. Tai ainakin yks ihan parhaista. For real.

  VastaaPoista
 9. Heippa, heitin sinua haasteella, toivottavasti osui. :-)
  http://muumitalossa.blogspot.fi/2012/09/blogiaidit-ruokkii-nalkapaivakerays.html

  VastaaPoista
 10. Kati: kiitos kaunis Kati, olen vallan onnellinen ja hämmentynyt. Enkä tiedä miten selviän tästä vyörystä.:-)
  Anonyymi: Jaa taas se kuukuppikin tulee esiin. Ehkä sitä tosiaan pitäisi kokeilla. Pari kamua vannoo sen nimiin.
  Eevi: Ja kiitos Eevi sinullekin. Osui ja upposi, tärkeä asia!

  VastaaPoista