perjantai 11. tammikuuta 2013

Aikainen lintu ja silleen...

Napero on löytänyt yhden naiseuden ydinasioista. Ja aika aikaisin, jos minulta kysytään.

En tiedä, johtuuko tämä siitä, että tänä iltana Pakkaus tarkasteli kirjahyllystä löytämäänsä lastenkirjaa nimeltä "Näin tehdään lapsia". Kirjaa ei ole ostettu tyttärelleni. Sen lahjoitti minulle aikoinaan ystäväni, joka ei ilmeisesti ymmärtänyt, että olin kyllä perillä biologian alkeista kypsässä 27 vuoden iässä. Kirjassa äidillä on paitsi kuukautiset, myös maha täynnä lasta ja pimpasta tulee piirrettyä päätä, vauvaa ja napanuoraa niin että pamahtaa.

Vain kolme varttia oli kirjanluennasta kulunut, kun mieheni huusi, että "Tää sun täytyy nähdä". Totta helvetissä pitikin.

Siellä se seisoi. Pkku-ämmä hulluna hekottaen keskellä kylppäriä. Penska oli jostain kaivanut esiin Alwaysini (käsittääkseni niiden pitäisi olla kylppärin ylähyllyllä, joten oletan ipanan tehneen taas apinaliikkeen jos toisenkin kohti kattoa). Emäntä oli saanut rättipaketin revittyä auki, rätin irti paketista ja oli parhaillaan tunkemassa settiä pikkareihinsa. Jos aiemmin mainittu kirja ei ipanaa innoittanut, voin vain kuvitella, että joku kerta puolukkapäivien aikaan olemme olleet yhtä aikaa vessassa. Tai sitten tieto siitä, miten Always tungetaan housuihin, kulkee geeneissä.

Eihän siinä muu auttanut kuin kasvattaa. Kertoa, että "Joo sitten kymmenen vuoden päästä tuo on ihan hyvä juttu. Mutta me on kuule just päästy vaipoista, joten eletään nyt  hetki vielä ilman. Jooko?"


5 kommenttia:

 1. Meidän kaksivuotias on ollut selkeästi liian usein mukana vessassa.Joku ilta se istui alasti kylppärissä ja yritti tunkea tamppoonia pimpsaan. Ihan oli oikein päin ja oikeaan paikkaan menossa :=)

  VastaaPoista
 2. :D No teillä ei ainakaan olla pulassa näissä asioissa!

  VastaaPoista
 3. Jaxx1977: Thanks for sharing, sain päivän naurut! Voin vain kuvitella.:-D puolitie: No niinpä. Aattele, kun on jo nyt noin valistunut niin murkkuikäisenä tartte tehä enää mitään.

  VastaaPoista
 4. Tulee elävästi mieleen siskontyttö joka parivuotiaana otti äidin pikkuhousunsuoja-paketin ja liimaili vessan seinän ja oven täyteen pikkuhousunsuojia... ja taidettiin nyppiä yks irti sen hiuksistakin x)

  VastaaPoista
 5. Haha, tätä yritti Pakkauskin kerran, mutta ehdin väliin kun vasta kaksi pikkuhousunsuojaa oli tapetoitu. :-)

  VastaaPoista