torstai 14. kesäkuuta 2012

Sisustusvinkki: taidekoti kohtuuhintaan

Nythän on niin, että jokaisen individualistin pitää saada ilmaista itseään siten, että tuloksena on vain ja ainaostaan aitoa ja autenttista itseä.

Koska minä on olen sisustuksen suhteen yhtä ahkera kuin "vittuun nukkunut matkamies", johon mummoni tällaisissa tapauksissa aina jaksoi viitata, olen delegoinut tehtävän tyttärelleni. Ja miten viisas olinkaan! Tyttäreni on luova, omintakeinen ja aina yllättävä. Kodistamme on kuoriutunut taiteen ja designin tyyssija. Tehkää perässä ja nauttikaa tyylikodista, jota ei voi kopioida!

Tässä pari esimerkkiä:Esimerkki siitä, miten olohuoneen pöydän tabula rasasta tulee modernin ilmaisun temmellyskenttä. Jälki on villiä, värikästä, hieman punk-henkistä. Erityisen punk-henkistä siitä tuli siinä vaiheessa, kun piltti oli vesiliukoisten puukynien sijaan löytänyt isin ei-millään-liukoisen tussin.
Hillittyä ja hienostunutta kukkakuviota sata vuotta vanhassa ovessa. Välineenä tässä on käytetty kuulakärkikynää. Toistaiseksi ovessa näkyvä pastellisävyinen graffiti-tyylinen väritys ei ole peräisin spraymaalista vaan kameran valotusvirheestä. Mutta tämä todellakin antoi minulle uuden idean. Huomenna Tikkurilaan into piukkana etsimään sopivia sävyjä ja spraypurkki penskan kouraan (olenkin etäpäivällä)!
Re-thinking Marimekko. Aika tylsää katsella aina samaan suuntaan kulkevia viivoja vaikka olisi kuinka aika arvokas pöytäliina. Ei muuta kuin kynä (mustekynä totta kai) kännyyn ja kuviot uusiksi. Tanssi Armi polkkaa haudassas!

Unohtakaa siis toisiaan toistavat Koti&Keittiöt, SisustusGloriat ja kaiken karvaiset Innot. Ja pankaa kynä kauniiseen käteen. Siihen pieneen siis.

3 kommenttia:

  1. Kokeile josko noi jutut lähtis hiuslakalla irti, mä katoin jotai kauhukakarat tms ohjelmaa mis lapset piirteli seiniin yms, niin se laitto jotain hiuslakkaa niitten päälle ja pyyhki, mut sillee se suihkutti sitä et se jäi märäks se pinta, eli pullon ja seinän tms. välissä oli joku pari senttiä

    VastaaPoista
  2. Oho. Tuota en ole kuullutkaan. Mulla kyllä kävi just siivoushullu ystäväni ja äitini jotka yhteisin voimin saivat suurimman osan irti. Mutta loppuun voisin kokeilla hiuslakkaa. Oispa mahtavaa jos toimis!

    VastaaPoista