perjantai 15. kesäkuuta 2012

Yritin katsoa elokuvaa

Otsakkeessapa se kaikessa komeudessaan. Minulla on täydellisen onnenkantamoisen ansiosta vapaailta miehestä ja Pakkauksesta, joten marssin videovuokraamoon ja vuokrasin "Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja" -leffan.

Sitä ennen kuitenkin tirpaisin neljä lasia viiniä naamaan ja mitä tapahtuikaan?! En pystynyt seuraamaan elokuvaa. Se oli liian fiksunoloinen minun mielentilalleni (tai älykkyysosamäärälleni). No, eipä mitään. Yritän uudestaan huomenna.

Olen satavarma, että tajuan kaiken ja ymmärrän vähemmästäkin vihjeestä juonen yskän, kun Pakkaus on karjumassa, kiljumassa, huutamassa ja raivoamassa kyljessäni. Ja kyllä, hän tekee sitä ihan aina, vaikka kuinka jakaisin huomiota. Sama sitten yrittää vaikka katsoa telkkua siinä sivussa.

2 kommenttia:

  1. Mä yritin katsoa sitä samaista leffaa ihan selvinpäin mutta en vaan pystynyt käsittämään koko juonta ja opin niiden reilun kahden tunnin aikana yhden henkilön nimi. "Maailman paras vakoiluelokuva" my ass.

    VastaaPoista
  2. Heiii, se oli hyvä elokuva kun sen katsoi seuraavana päivänä. Ei ehkä maailman paras, mutta hyvä - Gary Oldmanin ansiosta erityisesti (nimi: Smiley...:-))

    VastaaPoista