tiistai 5. marraskuuta 2013

A-luokan lomaretki

Nyt se tapahtuu! Ensimmäistä kertaa Pakkauksen syntymän jälkeen, lähden kohtalotoverin kanssa lomamatkalle aurinkoiseen (?) Espanjaan!

Enkä todellakaan mihinkään vitun rantalomalle vaan Barcelonaan. BARCELONAAN!

Kolme yötä parhaan kaverin kanssa. Kulttuuria, ravintoloita, putiikkeja, tapasta, viiniä, pitkiä aamuja.

Ainoa ongelma on, että tämä on meille molemmille ensimmäinen kerta, kun jätämme jälkikasvumme ukkojen huostaan ulkomaanmatkan ajaksi.

No ehkä me pärjäämme. Tainnutamme äidilliset vaistomme sillä viinillä. Kivaa sateista loppuviikkoa teille. Hahhhahahahaaaa!

10 kommenttia:

 1. No kuule nauti viinistäsi ja auringostasi!! T. Jätin lapseni ja mieheni viikonlopuksi jo alle 1v jälkeen enkä kadu yhtään!

  PS. Luin viime vuoden puolella vanhan blogisi ja jatkoin tietysti nykyiseen. Tajuttoman hyvää tekstiä! Monesti nauroin kippurassa ja mietin mitenköhän meillä joku tulee toimimaan. Pikku-ukko nyt 1v. Osaan siis varautua hyvinkin moneen asiaan. Kiitos sinun! Älä vaan koskaan lopeta tätä mahtavaa blogia!

  VastaaPoista
 2. Upeeta, kiitos! Siis sekä siitä, että jaksat seurata löpinöitäni ja pidät niitä jopa arvossa ja siitä, että kannustat irtiottoon.:-D Mie olen tainnut kasvaa tähän blogiin ainakin toistaiseksi niin kiinni, etten osaa olla kirjoittamatta vaikkei olisi paljon mitään kirjoitettavaakaan. Sitten kun kukaan ei jaksa lukea, kirjoitan itelleni. NIin ja onnea vaan matkaan pikku-ukon kanssa, monta mutkaa tulossa. Ja joskus mutkat suoriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni irtiotto on aina paikallaan ja kaikkia siihen kannustan, jos vaan on mahdollista häippästä pariksi päiväksi :) Rentouttavaa lomaa!

   Poista
 3. Silkkaa mahtavuutta! Pitäkäähän hauskaa. Käytiin tsekkaamassa kyseinen mesta viime vuonna, ja ihan kelpopaikaksi todettiin. Osasivat Espanjalaiset yllättäin laittaa ruokaakin :)

  VastaaPoista
 4. Oi sentään! Ihanaa :) Ja mikä parasta, sä et pääse etuajassa sieltä kotiin jos ikävä iskee, joten todellakin otat ilon irti elämästä!
  T. Noora

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustuksesta ystäväiseni! Täällä on samppanja auki, kengät rikki 6 tunnin shoppaamisen jälkeen ja saalista on kertynyt sen verran, että joudun varmaan maksuhäiriöisten listalle. Mutta on tää mahtavaa - ja Noora, todellakin kätevää, ettei täältä pääse etuajassa pois. On vaan pakko relata.:-D
  Niin ja ihan vittuillakseni voin todeta, että täällä on +22 aurinkoa. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ.

  VastaaPoista
 6. Voi ei. Ja täällä on pimeää ja kylmää. Mutta sen taidat tietääkin :D :D Enjoy!

  VastaaPoista
 7. No just joo! Kylläpä kiinnostaa joku lämpö ja aurinko, kun voi nauttia kylmästä säästä ja perkeleen vesisateesta!

  VastaaPoista
 8. :-) Teille molemmille tiedoksi, että ikävä kyllä olent takaisin täällä helvetin harmaassa masennusmaassa...mutta hyvää teki (lesoleso)...

  VastaaPoista