perjantai 22. marraskuuta 2013

Epä-äitiysviikko

Täällä kun joka kerta jauhan näistä äitiysasioista, niin eipä ole tällä viikolla paljon tarvinnut vaivautua. 

Koska töissä on ihan vitun karsean helvetin kiirettä, olen tullut kotiin joka päivä n. klo 19-20, jolloin on ollut tilaisuus katsoa Pakkausta ehkä  max. puoli tuntia silmiin, piirtää pelottavia valaita ja sitten on ollutkin jo aika sanoa heipat ja mennä makaamaan sohvalle (isi nukuttaa). 

Tosi kätevää! Jos joku haluaa siis oikean (toistan: oikean) irtioton lapsiperhearjesta, kannattaa valjastaa puoliso hoitamaan lasta samalla, kun itse tekee töitä. Kyllä siinä äitiys unohtuu.

Paitsi, että eihän se unohdu. Oli ihanaa käydä tyngän kanssa taas Mäkkärillä ja kuunnella sen vakaita mielipiteitä musiikin laadusta tyyliin "Tää ei oo hyvä biisi! En halua kuunnella!" (Sanni tai joku Jenni:Me ei olla enää me)). Suurinta iloa emännälle tuotti, kun suostuin sulkemaan radion.

Ja mikä parasta, mukula väänsi taas kehiin draaman alkeet ja alkoi esitellä sitä tyypillistä tekoitkuaan ja alkoi muka vollottaa: "Muuullllaa on ikävääää jouuulluuuupukkiaaaaaa!" Väänsin itse naamani samalla tavalla ruttuun ja vollotin täydestä sydämestäni: "Ja sieeeee oooooot iiiihaan tyyyyhmääääää!"

Palkaksi saamani räkänauru paikkasi kaikki rankan työviikon vitutukset. Nyt aion levätä ja kunnolla. Ja mennään ehkä joka päivä Mäkkäriin. Repikää siitä.

3 kommenttia:

  1. Voi tota omaa pakkausta jo niin malttamattomana odottaen ja töistä juuri vieroittuneena en voi kun hymähdellä :). Kaikkea jännää sitä onkin luvassa.

    VastaaPoista
  2. Hei, onkohan tuo "Muuulllllaaa on ikäväää..." kovinkin yleinen juttu näiden noin 4 vee tenavien kanssa? Meillä nimittäin poika aloittaa lähes joka kerta kauhean tekoitkun ja vänkyy naama punaisena tuota "mulla on ikävä mummoa/kummisetää/tarhan tätiä/naapurin poikaa/milloin mitäkin", kun erehdyn komentamaan jostakin tai kieltämään jotakin. Erityisesti ikävä iskee juuri silloin, kun yllätän pojan tekemästä jotain kiellettyä: Miksi sinä heittelet leluja? "Kun mulla on mummoa ikävä!" Just...

    VastaaPoista
  3. Joo, olen kuule miettinyt ihan samaa. En siis ole kuullut mistään, mutta vaikuttaa jotenkin päälleliimatulta elkeeltä, kun eteen tulee jotain ikävämpää...:-D

    VastaaPoista