sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Lohikäärme ja sen ruokavalio

Kun tänään kampesin yläkertaan, huomasin taas, että ei sitä noihin leikki-ikäisen leikkeihin paljon leluja tarvitsisi. Tässä viimeisin esimerkki:


Joku, joka ei ihan ole inessä skenessä (= minä) voisi kuvitella, että tässä on kumolleen keikattu nojatuoli. Koska olen kuitenkin oppinut, että tämmöiset kummalliset asetelmat yleensä tarkoittavat enemmän kuin mitä odottaisi, älysin kysyä, ennen kuin aloin nostelemaan tuolia jaloilleen ja motkottamaan mokomasta vaarallisesta huonekalujen kanssa pelleilystä.

Kun kysyin, mikä tämä ilmestys oli olevinaan, hihkui Pakkaus riemusta repeämäisillään: "TÄÄ ON LOHIKÄÄRME!" Sitten ukko rupesi resuamaan samaan syssyyn: "Joo! Ja tää lohikäärme syö vaan pensseleitä!" "NIIN! Pelkkiä pensseleitä!!", vahvisti ipana.

Totta tosiaan. Jos näin edestä katsoo, niin näyttäähän tuo tuoli aika isolta kidalta. Ja kyllä, kuvatuksella näyttää olevan varsin rajoittunut ja outo ruokavalio, kun on ihan kunnon pensselivalikoima kurkunpohjalla.

Minä en kyllä enää lelukauppoihin vaivaudu. Paljon helpompaa vain katsoa vierestä, kuinka tuolit, kattilat, henkarit, huovat, tyynyt jne. jne. muuttavat muotoaan - ja säästää pitkä penni. 


2 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Jännityksellä odotan onko meillä mitään vastaavaa tulossa, mutta kovasti toivon että olisi. Sulla ei kyllä tylsää ole. Kiitos mainiosta blogista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitoksista ja pidän peukkuja. Tosin tietääkseni nuo kersat on kyllä yleisesti ottaen aika kekseliäitä, joten tuskin on edes villi veikkaus, että saat tuta vielä jotain vastaavaa.:-D Multa meinaa aina välillä mennä nämä aivoitukset ohi, mutta nykyisin osaan melkein aina kysyä, mistä on kysymys, kun on esim. kattilankannet tanassa suuruusjärjestyksessä lattialla tms….

    VastaaPoista