torstai 5. syyskuuta 2013

Muoti-ikoni lanseeraa: uusi varvasmuotibuumi

Kuten jokainen sivistynyt ihminen tietää, olen paitsi Pakkauksen myös uusimpien muotivirtausten äiti (näen itseni vähän niin kuin Lahden Madonnana). Nyt esittelen teille muotivillityksen, joka tulee olemaan ensi kesänä (ja miksei läpi talvenkin) kuuminta hottia. 

Unohtakaa väljähtyneet tatuoinnit, lävistykset ja venytetyt korvalehdet. On aika antaa oman kehon tuottaa taidetta - luonnollisesti! Tässä tulee GrungeFootHit

Minullehan tämä tyyli on tietysti tuttu jo tältä vuodelta, koska vain yksi miljoonasta voi olla ikoni. Mutta tässä kuva siitä, miltä sen pitää näyttää.Ja näin kopioit tyylin:

1. Käy pedikyyrissä toukokuussa.

2. Purista jalat säännöllisesti korkkareihin (ehdottomasti ilman sukkia). Näin varpaat paisuvat hikipäissään sopivaan kokoon ja saavat oikean punaisen sävyn.

3. Raavi ja revi korkkareissa puristuneita varpaita sen jälkeen, kun olet ottanut korkkarit pois ja jalat ovat kuivahtaneet. Näin saat nakit näyttämään sopivan sierettyneiltä. (Jos sinulla on kynsisieni, olet onnekas. Unohda Lamicil vaimitäsenytolikaan ja anna itiöitten muhia.)

3. Älä MISSÄÄN TAPAUKSESSA (vaikka kuinka mieli tekisi) maalaa varpaankynsiä uudelleen, vaan anna värin poistua luonnollisesti, jolloin saat aikaan sopivan rustiikin tunnelman. Älä myöskään rasvaa, raspaa tai hoida kinttujasi millään muullakaan tavalla.

4. Älä käy pedikyyrissä enää ikinä. Paitsi jos se tulee muotiin (ehkä viiden vuoden kuluttua).

Muodikasta matkaa!

8 kommenttia:

 1. Saatko sä jotain kiksejä siitä että näytät muiden silmille kaikkein ällöttävimmät, haisevimmat ja eritteisimmät puolesi? Kyllä me nyt vähemmästäkin tajutaan, että kotiäidillä siellä pieru raikaa ja virtsaa karkailee, jalat haisee ja mahamakkarat tursuaa! Tsiisus.

  VastaaPoista
 2. Juu saan! Kuvaahan nuo muutki itteensä eestä ja takaa ja mikä nyt on hienoa ja erilaista. Minusta tää on erilaista ja tietenkin helvetin upeaa! Enkä muuten ole kotiäiti, piereskelen ihan töissäkin.

  VastaaPoista
 3. Mikä tässä nyt oli niin kovin ällöttävää? :D Ihan normaalit varpaat eikä toi ohjeistuskaan varmaan paljoa poikkea suurimman osan suomalaisen arjesta mitenkään. Toiset vaan uskaltaa sanoa niitä vähemmän ihkujakin asioita ääneen.

  VastaaPoista
 4. Mä veikkaan, että loppujen lopuksi suurimman osan jalkojen hoito (myös minun, ilman sitä pedikyyriä ja korkkareita) on ihan samaa luokkaa ja lopputulos ihan samannäköinen. En tosiaan itse kuvaisi omia varpaitani, mutta on kyllä kiva huomata, ettei ne räpylät muillakaan niin täydelliset ole!

  VastaaPoista
 5. Auts, oletko vielä koristanu isovarpaan mustelmalla vaionko tuo joku jäänne pedikyyristä? :"D Mahtavaa arjenläheisyyttä sulla, kuka jaksaa lukea vaan blogeja joissa kaikki on tiptop-ihanaa-mahtavaa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi ja Riikka: Tirsk, mie epäilen että eka kommentaattori eksyi tänne vahingossa esmes blogilistan hakuehdolla muoti (johon tietysti kuulun blogeineni) ja järkyttyi syvästi. Ehkä hän on jo kuitenkin toipunut. Heta: Tuo lila on jäänne pedikyyristä! Ja kyllä, siis ihan kosmetologin tekemästä pedikyyristä. Kyl mullakin saattaa kerran elämässä olla varpaat kunnossa. Mutta nythän ne on tosikunnossa, kun tajusin olevani taas edellä muita.:-)

  VastaaPoista
 7. Toi ekan kommentti naurattaa näin monta päivää jälkeenkin joka kerta kun avaan puhelimen kirjanmerkit sivun (sun blogi on vaatimattomasti listassa heti nettipankin jälkeen). Ei tartte ettii huumoria kaukaa , avaa vain ihan minkä tahansa typerältä kuulostavan google- tuloksen ni aina sieltä löytyy joku samanlainen urpo. -lpr-

  VastaaPoista
 8. :-) Mulla on sama homma...olenki miettiny miksei mulle kukaan herkkänahkainen trenditietoinen koskaan jätä paheksuvia ja yökkääviä kommentteja (tosielämässä kun niitä tyyppejä tuntuu riittävän niin että MINUA yököttää). Nyt tuli pieni lottopotti. Mitähän postaan seuraavaksi? Karvaisiksi päässeet kinttuni, nekin on varsin edellä aikaansa mitä muotiin tulee? On muuten hyvä pitää se nettipankki siinä kirjanmerkkipalkissa kyljessä, täältä tulee niin hyviä ideoita, että rahaa pitää lähteä heti tuhlaamaan.

  VastaaPoista