torstai 29. marraskuuta 2012

Pikkujoulumenovinkkejä

Kuten jokainen näitä raapustuksia joskus lukenut tietää, olen siitä paskamainen blogisti, etten juuri seuraa muuta blogimaailmaa kuin satunnaisesti.

Lapan kyllä omia ongelmiani, mutta muuta maailmaa en onnistu seuraamaan. Usein en löydä aikaa Frendien, työn ja Pakkauksen vaatimusten joukosta. Ja sitten joskus kun isken silmäni mukaviin sivuihin, joista ei jo koko maailma tiedä, unhoitan niiden osoitteen päivässä kuin lobotomian uhri ainakin.

Nyt kuitenkin on pakko ryhdistäytyä ja tehdä naisen työ. Löysin nämä Janen upeat joulunalusmenovinkit ja koska oikeasti haluaisin osallistua moneenkin näistä, jaan nämä omillekin lukijoilleni, jotta pääsette yhtä ihaniin tunnelmiin. Omat suosikkini ovat uintiretki Porin uimahalliin ja kuviohumppa. Uintiretki on minulle lahtelaisena aivan liikaa. Mutta jos joku paikallinen ultrauimari sinne kiitää, haluaisin sitä ehdottomasti seurata. Myös kuviohumppa kiihdytti mielikuvitustani melkoisen tuhmiin ulottuvuuksiin.

Lukekaa ja nauttikaa! Hyvää pikkujoulua!


4 kommenttia:

 1. Talviuimarina tuo Porin retki kiinnostaa minuakin. Kerron, jos saan jostain kaverin mukaani.
  Kiitos blogistasi. Se on riemastuttava päivän herkkupala.

  VastaaPoista
 2. Hei! Pidän blogistasi kovasti ja siksi annoinkin sinulle tunnustuksen. Voi olla, että oot saanu sellasen jo.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Johan tuo taisi jo tulla, mutta eihän se koskaan mieltä madalla, jos tunnustusta tulee! :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kutsu toki minut katsomaan, jos aiot ultrauimaroida Poriin asti! Kiitos kiitoksista ja toivottavasti viihdyt vastakin...:-)

  VastaaPoista