lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäispäivitys pohjoisesta

Hyvää pääsiäistä! Nyt on ilo irti, koska meikätyttö on päräyttänyt pohjoiseen kera Pakkauksen.

Ja mummolassahan on kaikki mahtavaa. Penska syö kuin hevonen, nukkuu kuin pieni sika ja paskavaippoja vaihtaa maailman paras mummo.

Äidilläkin on ihanaa - ihan muunkin kuin vaippavapaan vuoksi. Kun aamulla heräsin, oli kello kymmenen ja tyttö oli saanut massun täyteen mitä moninaisinta muonaa. Lisäksi aurinko paistaa. Tämähän tarkoittaa sitä, että uudet Chanelin arskalasit pääsevät hangilla hortoillessa arvoon arvaamattomaan.

Pian pääsen myös pämppäämään, kun hoitohommat hoituvat mennen tullen ja palaten. Itse asiassa välistä tuntuu, että äidilläni ja tyttärelläni olisivat asiat paremmin ilman minua. Mutta luotan siihen, että tunteeni johtuu himpusta hienoista mustasukkaisuutta.

Ja nyt on tullut aika lopettaa. Kersa tunkee turpaani Tiimarin euron lukulaseja, joiden ansiosta en näe enää mitään. Toivotan siis aina yhtä vitsikkäästi munakasta pääsiäistä. Ah-hah-hah-haaaa kun naurattaa. Muistakaa jakaa tämä vitsi tekstarilla kaikille tutuille.

4 kommenttia:

 1. Hei, ja kiitos, kiitos kivasta blogista! Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se aina minua yksinkertaista jaksaa naurattaa tuo, viljelen sanontaa itsekin! XD Hyvää pääsiäistä ja menestyksekästä pämppäystä. Eläköön mummot! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla alkaa ole mitta täynnä kaikkien pämppäämistä. Puolet pääsiäisestä minä myyn ihmisille kaupan kassalta kaljaa ja lopun puolen sitä tekee ravintelissa mieheni. Itse olen pämpännyt viimeksi reilu 4kk sitten, joten pitäisi päästä pikkuhiljaa. Mutta mutta. Sitä miestä ei voi tosiaan jättää kiltisti nukkumaan ipanan kanssa, kun harvoin on öisin kotona. Omat työvuoroni ovat niin randomia, ettei jaksamus yleensä edes riitä. Olen niin nuori, että omat kaverit pämppäävät suunnilleen kaiken vapaa-ajan, joten ei niistä saa lapsenvahteja. Olen niin nuori, että äitini on vielä parhaassa työiässä ja painaa yrittäjänä 12/6 ja kesällä sekin lysti vain pahenee. Niin ja sitten saa töissä tehdä vielä ylimääräistä, kun pomo on pämpännyt munkin edestä eikä tulekaan töihin...

  Mutta kiva, että teillä on hauskaa :)

  VastaaPoista
 4. ambra: voi kiitos! olen ollut niin lomalla ja töissä vuoronperään etten ole ehtinyt juuri edes blogia katsastaa, joten pahoittelen viivästynyttä kiitostani! Moon Mamma: munakas pääsiäinen on melkein hauska kuin pieru. Mutta pierussa on filosofista syvyyttä joka lyö minkä tahansa huumoriaiheen. Sussu: joo ei ole kivaa tuommoinen - olen ollut itsekin kaupan kassalla, joten tiedän pyhävihan oikein hyvin. Toivottavasti pääset edes vapaalle lähiaikoina. Ja jätä pomon hommat tekemättä, jos ei se siitä maksa.

  VastaaPoista