sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Lusikallinen paskapuhetta eli Pakkauksen piilokamera

On paljastunut karu totuus edellisen postaukseni takaa.

Mieheni nimittäin luki juuri lusikka-kertomukseni ja alkoi hirnua kuin paarmasta pillastunut koni. Ensin ajattelin olleeni aivan harvinaisen hauska, mutta kun äijäriepu viimein sai sanaisen arkkunsa avattua, putosin maan kamaralle niin että tanner tömisi.

Ukkoni nimittäin paljasti, ettei lusikkashow suinkaan ollut mieheni suurta viisautta vaan Pakkauksen pieni piilokameratyyppinen pila, jolla jymäytetään esmes idioottiäiskää. Tyttö oli kuulemma asetellut lusikoita kaapinoviin koko aamupäivän (jonka allekirjoittanut pötkötti hanuri homeessa ja räkä nokassa sängyssä).

Oli kuulemma vain puhdas sattuma, että yksi lusikoista oli juuttunut niin syvälle, että penska ei enää saanut ongittua sitä hyppysiinsä.

Sattuma my ass. Kersa on tasan varmasti tehnyt kaiken täydessä ymmärryksessä ja tarkasti harkiten. Todennäköisesti hän on täysin tietoinen tavastani lässyttää läpiä päähäni blogissani, lapsilukkofantasioistani ja siitä, että mieheni vastaa kaikkeen "joo" kuulipa/ymmärsipä hän sitten jotain tai ei.

Kun minä siis sitten kysyin mieheltäni, laittoiko hän lusikan lapsilukoksi kaapinoveen, vastasi hän "joo" - ja dominopalikkarivistö lähti liikkeelle.  Loppu onkin sitten historiaa. Ja varmasti juuri sellainen, kuin mukelo sen tarkoittikin olevan.

En siis sittenkään suosittele lusikkalapsilukkoja. Ellette sitten läiski lusikoita jollain lekalla niin syvälle, että tarvitsette tongit niiden takaisin saamiseen.4 kommenttia:

 1. Ööh.... xD xD Eli ei sittenkään yritetä tätä kotona!!

  VastaaPoista
 2. mutta mää en edelleenkään ymmärrä, että miten tuo lusikka pitää mitään kaappia/laatikkoa kiinni? siis oikeasti, tuo kaappihan aukeaa kun sen avaa?? eikö? vai onko tässä nyt jotain mitä en ymmärrä???
  -Kukkis Jii-

  VastaaPoista
 3. No hei, arvatkaa oonko miettinyt tätä jo hyvän tovin minäkin!! :D Eihän se todellakaan pidäkään mitään, mutta enpä oo kehdannut tulla aiemmin tyhmyyttäni myöntämään, kun niin tästä innostuin...

  VastaaPoista
 4. Hihihihih, tästä näkee miten vakavastiotettavaa tavaraa täällä internetin ihmemaassa on! Ilmeisesti loputkin äo:stani on kadonnut, kun olen potenut inhaa lentsua, joka huipentui tänään jonkin ällöttävän mätäpaiseen puhkeamiseen nenässä & ientaskutulehdukseen. Minusta se vaan näytti siltä, että ovi ei aukea. Enhän mie sitä testannu tai jos testasin, se lusikka oli jotenkin vinksallaan...ei oikein kunnon hajua.:-))

  VastaaPoista