keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pikkuhousunsuojaoivallus

Ei jumalauta, minulla se riittää juttua tästä yhdestä ja samasta aiheesta! On nyt silti pakko jakaa teille  pala arvokasta tietoa, koska muualta ette varmasti sitä saa.

Aivan alkajaisiksi kuitenkin pieni itsekehu: olin tänään niin ahkera, että pesin pyykkiä! Tungin karseassa berserkkiraivossa (pysyvä tila kodinhoidon yhteydessä) rummun täyteen ja väänsin koneen päälle. Ohjelma pyöritteli kamppeitani puoli tuntia (kärsivällisyys ei riittänyt pidempään ohjelmaan) ja kun tuli valmista, hyökkäsin kaivamaan puhtaat koneesta, etteivät jäisi mätimään sinne viikkokausiksi, kuten joskus saattaa käydä.

Kun riuhdoin märän lumppumytyn esiin, mätkähti jalkoihini jotain mielenkiintoista. Lattialle pullahti kaiken puhtaan pyykin seasta nimittäin putipuhdas pikkuhousunsuoja. Hiukka oli rätti saanut yliannostuksen vettä, mutta muuten se näytti aivan priimakuntoiselta.

Ehkä kertakäyttöiset rätit ovatkin siis oikeasti kestoja? Okei, eiväthän ne aivan niin slim fitejä olisi enää toisella kierroksella (paino about puoli kiloa) mutta mitä väliä - kukapa muu sinne housuihin katsoo kesken päivää paitsi minä? Ja tulisi niin paljon halvemmaksikin.

Taidan pistää rätin pyykkinarulle ja kokeillen. Toivottavasti pikkarit eivät valahda heti kättelyssä puolitankoon.

5 kommenttia:

 1. Ahahh! :D Mulle on käynyt joskus samoin mutta ei ole suoja kestänyt ei. :( On ollut kahtena kappaleena. Mutta minä vedänkin pesun pitkän kaavan mukaan, ohjelma kestää 2h38min ja ekona 3h08min. :P

  Kyä jo alkaa jurppia kun vuodatus ei vieläkään toimi!!!!!

  VastaaPoista
 2. Haahahhaaa!!! Kieriskelen naurusta leirintäalueen yleisen keittokatoksen paskaistakin paskaisemmalla lattialla; puolenkilon slim fit! XD

  Mä putosin joskus veteen Always Ultran kanssa. Tiedän tunteen, miltei hukuin sen painosta. Sillä rätillä ois köykäisesti tappanut ihmisen heittämällä tai lyömällä. Kannatta siis käyttä kalsongeissa henkseleitä noiden "kestojen" kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ofelia: joo ei kato, kyllä puol tuntia riittää. Ja se säästää vettäkin. Jane: Joo, mut aattele, olis itsepuolustusvälinekin kätevästi hollilla, jos joku yrittäis ahdistella!:-)

  VastaaPoista
 4. Hahahaa *tikahtuu nauruun. Oot paras!

  denimdrops

  VastaaPoista
 5. Naura vaan mutta kokeile. Voidaan pian yllättyä positiivisesti ja säästää tuhansia!:-)

  VastaaPoista