torstai 2. helmikuuta 2012

Muoti-ikoni innoittaa muita

Kuten tutummat tietävät, olen alati vaihtuvan muodin ikoni eikä tyylini petä koskaan. Monet ovat sitä yrittäneet matkiakin, mutta kuten tunnettua, aitoa luovuutta ja makua on vaikea oppia, jos sitä ei ole omasta takaa luonnostaan.

Eilisillan asuni peittoaa minusta helposti paljon tyhjää puhetta aiheuttaneen SJP:n Sinkkuelämää-asukokonaisuudet:

Toppi: Nanso, paita H&M, housut Adidas. Kengät ei ole. Mutta potta on. Oikealla etualalla.

Valitsin aluspaidakseni yllättävästi yöpaidan yläosan. Päälle vetaisin trendikkään flanelliruutupaidan, josta tekee entistä katu-uskottavamman se tosiasia, että se on miesten mallistosta. Housuikseni valitsin äärimmäisellä huolella (=ensimmäiset, jotka käteen sohvalta osuivat) mieheni xxxxl-kokoa olevat Adidaksen hiphop/kotiverkat.

En ole mikään lintunen rakenteeltani tai painoltani muutenkaan, mutta mielestäni tämä asukokonaisuus korosti muotojani ja kokoani tavallista upeammin. Kenkiä en tähän hätään viitsinyt pukea, mutta jos lähtisin näin ulos bailaamaan, suosisin epäilemättä äärimmäisen korkeita korkoja jo pelkästään sen vuoksi, etten kompuroisi jättiverkkareiden lahkeisiin.


12 kommenttia:

 1. Pistämätön asuvalinta jälleen kerran! :D :D Pinkki ja harmaa on klassikko, ruutu- ja mansikkakuosin yhdistäminen virkistävästi jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Avonainen kaula-aukko vetää katseen mukavasti iholle ja huolettomasti alasvedetty housujen vyötärö antaa sinulle lisää pituutta tasapainottaen vartalon mittasuhteita. Olet tyyli-ikoni.

  VastaaPoista
 3. Häyyyteeeekötööööriä! Ehdottomasti!
  Mä kannatan samaa muotia.

  IHKUUU!

  VastaaPoista
 4. Miten sä tarkenet aina ilman sukkia? :D Mä oon pyrkinyt (tai ajautunut ilman pyrkimyksiä) tuohon samaan pukeutumisgenreen, mutta lisänä on aina joko villasukat tai jonkinlaiset untuva/villa/mitävaanlämmintä töppöset.

  VastaaPoista
 5. Haha onnistut aina pelastamaan mun huonoimmankin päivän, kiitos siitä :D

  VastaaPoista
 6. Moon Mamma ja Oma tila: kiitos tyylini terävästä analyysistä. Mamma, minustakin toi mansikka+ruutu oli aivan ehdotonta trendsetter-ainesta.
  Hanne: mulla ei ole koskaan sukkia. Eikä pakkasessakaan yleensä käsineitä. Älä kuitenkaan huoli, tätä tyyliä voi toteuttaa myös villasukat jalassa! Anonyymi: Kiitos itsellesi, ja muista: vaatteet tekevät naisen.

  VastaaPoista
 7. Ei sais nauraa mutta pelastit päiväni ja viikonloppuni, Kiitos ! Ihanaa viikonloppua sinne teille :)

  VastaaPoista
 8. Voi mirka, ihan rauhassa saa nauraa. Minun itsetuntoni on niin kova, että tiedän sen olevan muotia ymmärtämättömän hirnuntaa...:-)

  VastaaPoista
 9. Anteeks meinasin kuolla nauruun :D Toi harmaiden housujen resori sointuuu tosi kivasti linjakkaan takin tikkauskuvioon.

  VastaaPoista
 10. Oi kiitos kun huomasit tarkkaan harkitun jujun! Nämä housut ovat käytössä paitsi ilmeisen hauskat (ulkpuolisista) myös jännittävät (käyttäjänäkökulmasta). Koskaan ei voi tietää koska ne tipahtavat kinttuihin.

  VastaaPoista
 11. Etkö siis koskaan käytä sukkia? En mäkään ... :)

  VastaaPoista
 12. Pakosta käytän sukkahousuja hameen kanssa ja pikkusukkia kun kenkä on inhan tuntuinen ilman. Mutta kotona sukat lähtee heti.:-)

  VastaaPoista