tiistai 28. helmikuuta 2012

Kevättä kohti: muoti-ikoni keventää

Nyt on jälleen aika esitellä sesongin uutuuksia! Kevättä pukkaa puoliväkisin ja välillä paistaa aurinkokin, vaikka lunta sitten tulla tupruttaakin taas taivaan täydeltä. Todellista muotigurua tällainen hämmentävä tilanne ei pääse hämäämään.

Esittelen nyt yksinkertaisuudessaan nerokkaan ja moneen ilmanalaan muuntuvan pukeutumisfilosofian.
Se on tässä:Tunika: Citymarket tms. Sukat, housut: ei ole. Kengät: ei ole, eivätkä näkyisi vaikka olisivatkin.

Ja näin syntyy tämä tyyli:

Töistä kotiin tullessa revitään päältä jakku, suorat housut, puuvillapaita ja rintsikat. Tämän jälkeen kiskotaan ylle plyyshihousut ja tämä hämäävän yksinkertaiselta vaikuttava tunika. Jos ja kun hiki alkaa pukata päälle etkä enää siedä kuumuutta, otat vain housut pois. Muuntuvuutta pragmaattisimmillaan!

Oheisessa kuvassa asukokonaisuudesta on esitelty jälkimmäinen versio. Se johtuu siitä, että haluan kiinnittää huomionne aivan erityisesti tähän tunikaan. Se on nimittäin aivan uudentyyppinen design-tuote.

Vaate on kyllä ostettu valmisvaatteena marketista (joskus raskauteni puolivälissä), mutta tuolloin se ulottui minua helmastaan miltei polviin ja hihoistaan ranteisiin. Nykyinen tunikani sen sijaan on sensuellin istuva ja paljastaa reilusti rehevää reittäni. Olen siis ITSE luonut vaatteeni uudelleen!

Kysytte varmaan, miten tämä on mahdollista. En oikein tiedä itsekään. Mutta sen voin kertoa, että taustalla on äärimmäinen periksiantamattomuus.

Lukemattomia kertoja ja lannistumatta olen tunkenut vaatteen hiukan liian kuumaan pesuun, antanut koneen rullata ryskyttää -  ja hurraa: päälläni on nyt viimeisen päälle uusvanha vaate. Mittojen ja muodon lisäksi muutosta on tapahtunut myös kankaassa, joka tuntuu nykyisin jo juuttikankaan ja rautalangan risteytykseltä. Kuten huomaatte, toisen rintani päällä on myös rasvatahra, joka ei poveni kaarta vielä ostettaessa korostanut.

Tällaista designia ei saa Chanelilta eikä Versacelta. Eikä muuten Seppälästäkään. Eikä muuta kuin kokeilemaan. Ihanaa kevättä!

6 kommenttia:

 1. Nyt äkkiä hakemaan catwalkille näytösaikaa ja saadaan ruattalaiset ihan villeiksi viimesimmän muodin perään:D

  VastaaPoista
 2. Olet jo pitkään ollut henk.koht. tyyli-idolini nro 1. ja mielestäni viimeistään tämän postauksen pitäisi todistaa kaikille muodin aallonharjalla surffaaville, että Indidaysin homogeeninen hapatus on niin pásse..!

  Nimim. jokapäiväisiä "päivän asu" -postauksia odotellessa <3

  VastaaPoista
 3. Sinä todistat sen, että kun on tyyliä ja taito kuvata se. kertaotolla niin ei tartte laittaa tänne niiden S Style ihmisten lailla kymmeniä kuvia. Älä hukkaa tuota tyyliä.
  Jo vähän varttuneempi lukija

  VastaaPoista
 4. Mirka: oi hyvä idea. Näitä kun laittaa menemään pyöreitten mammojen päällä, niin ainakin on ihan uutta ja erilaista. Anonyymi 1: Upeaa olla tyyli-idoli!:.-) Individualismi on kuollut, eläköön kollektivismi! Jo vähän varttuneempi anonyymi: Joo mie olen kans aina ihmetellyt, että miksei se yksi kuva riitä? Onko ne kaikki NIIN hyviä ja kuvaaja ittestään niin ylpeä, että niitä ei lukija vaan saa missata?

  VastaaPoista
 5. JESS :)
  .. ja minimalismi myös - näemmä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos!:-) Kuten näet, yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista