keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lobotomiaa ja lällyjä lastenohjelmia


Tänään tuli vanhat kunnon paska äiti -ajat mieleen, kun meni kaikki päin persettä heti aamusta alkaen.

Heräsin tokkuraisena ja liian vähän nukkuneena, töihin saavuttuani hyökkäsi heti ensimmäiseksi  yksi vihainen perskärpänen kimppuuni ja päädyin miljoonien asioiden lamaannuttamana kiskomaan kahvia kupuun sitä tahtia, että tärräsin kuin katkolle joutunut känniääliö koko loppupäivän. Väsymys ja kofeiini sammuttivat aivolohkojani toinen toisensa jälkeen ja kotimatkalla olin vapinoissani ajaa kahden riisikupin ja yhden ihmisen päälle.

Kaiken lisäksi ukon piti lähteä illaksi Tampereelle, joten kotiin raahauduttuani jäin yh-äidiksi raivostuttavan vireän ja virkeän vekaran kanssa. Yritin tainnuttaa tenavan tehot teeveellä heti kun Pikkukakkonen alkoi. Sekään ei auttanut. Ainakaan mielialaani. Juontaja oli vihamielisestä ja väsyneestä mielestäni ällöttävän lälly ja teennäinen ja ohjelmat rämpyttivat tappavan raastavia rallatuksia. Kaiken huippu oli Dino-Dan, jonka viisastelevalle ja tekopirteälle naamalle olisin voinut oksentaa saavillisen sappea (kyllä, katsoimme myös Galaxin, vaikka se on varmaan K-7 tai jotain).

Koko tämän ikuisuuden kestäneen kärsimysnäytelmän nimeltä keskiviikko jälkeen minulla on vain yksi kysymys. Missä ovat vanhat kunnon tervehenkiset Grimmin sadut? Ne, joissa veri lentää ja kosto on suloinen? Se ei tällaisina päivinä nimittäin paljon lämmitä, jos Kasper ja Liisa kimittävät onnesta soikeina "Catastrophe!" Sen sijaan minua miellyttäisi kovasti nähdä metsämiehen hakkaavan ison pahan suden hengiltä kirveellään, pala palalta. Siinä olisi munaa siinä.

10 kommenttia:

 1. Vinkeän äiti: Sekoilin taas tuon Bloggerin kanssa ja tuplasin tämän tekstin, joten hieno kommenttisi jäi ilmaantumatta tähän, kun ensimmäinen versio oli poistettu. Jos et tajunnut, niin ei se mitään, en minäkään. Mutta koska sain niin mahtavat naurut tästä kommentista, kopioin sen tähän: "Kamoon Dino-Dan; psykoottinen lapsi joka halluissaan näkee kaikkialla dinosauruksia, eikä äiti älyä viedä lastaan psykiatrin vastaanotolle. Kysympähän vaan, missä ritalin? tsemppiä! "

  Kiitos! Päivän naurut. Ja totta mooses. Kuka vittu viitsii tehdä tommoista sontaa? Ai niin tietysti, jenkit.

  VastaaPoista
 2. Kasper ja Liisa. Miten ihmeessä ne ilmeettömät koirat on joutuneet pariisilaisten keskelle? Voisiko joku selittää?

  anna

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan. Varsinkin tuo ilmeettömät. Catastrophe!

  VastaaPoista
 4. Dino-Dan onkin kamala. Mutta katson sitäkin toisella silmällä mieluummin kuin kaikkien katastrofiohjelmien äitiä, Mimiä ja Kukua. Se oli jotain niin järisyttävän kauheaa, etten ole tähän päivään mennessä toipunut, vaikka ohjelmaa ei ole ollut telkussa varmaan enää vuoteen. Luulen, etten toivukaan ilman pitkää psykoterapiaa. *kauhunväristys*

  VastaaPoista
 5. Oho. Onneksi ei pyöri enää sitten telkussa. Täytyi olla karseaa katsottavaa...:-)

  VastaaPoista
 6. Istu alas, hengitä rauhallisesti ja varaa kännykkä käteesi numero 112 valmiiksi näppäiltynä. Avaa VASTA SITTEN oheinen linkki.
  http://www.youtube.com/watch?v=ogTHjNT9SC8

  VastaaPoista
 7. KAMALAA! Enkä ole vielä edes uskaltanut katsoa pätkää. Mutta teen sen sormien välistä heti kun ehdin (tällä viikolla raivopäätyöviikko, kotona tänään seiskalta).

  VastaaPoista
 8. Muista ohjeeni. Ensin varotoimet, sitten vasta katsot. On myös hyvä, jos et katso pätkää yksin, vaan että mukana on joku toinen aikuinen siltä varalta, ettet ehdi painaa soittonäppäintä hätänumeroon ennen tajunnanmenetystä.

  VastaaPoista
 9. EI JUMALAUTA! Mitä se pätkä kesti - viisi sekuntia? Ja meikä meinasi oksentaa ja paskantaa alleni yhtä aikaa. Ällöttävää!

  VastaaPoista
 10. Mä varoitin, mä varoitin... :-D

  VastaaPoista