lauantai 20. lokakuuta 2012

Muotinurkka: trendilaukku vaativaan makuun

Koska Pakkaus on tiedostava nuori, pyrkii hän jatkuvasti keksimään uusia käyttökohteita niin käytössä olevalle kuin myös jo hylätylle ja tarpeettomaksi luullulle tavaralle. Kattilat ovat esimerkiksi erinomaisia päähineitä, sanomalehden riekaleet upean erilaisia huiveja ja keinuominaisuudella varustettu babysitteri kätevä katapultti pehmolelujen lennättämiseen (tämä keksintö tehtiin tosin isin kanssa yhdessä).Tänään esimerkilliseen uusiokäyttöön pääsi vahingossa muovikassien säilytyskoriin hylätty kasipäkin kuori.

Tiedostin kyllä, että piltti hääri keittiössä jotain omiaan, mutta koska olen vasta toipumassa kuumetaudistani (= laiskotti niin pirusti) ja vaaralliset esineet ovat keittiössä lukkojen takana tai tarpeeksi korkealla, annoin itselleni luvan olla luottavainen. Tyttö pääsi siis vapaasti toteuttamaan itseään ja luovuuttaan. Hetken kuluttua hän kirmasi luokseni tällaisen upean ja yksilöllisen luksuslaukun kanssa.

"Katso äiti, katso äiti! Uusi laukku!", riemuitsi Pakkaus design-tuote lantiollaan, oikeaoppisesti käsivarren ympäri pujotettuna.

Trendikkäämmäksi ei voi juuri mennä. Eivätkös pastellisävyt ole juuri muodissa kuten myös printtikuviot? Ei siis muuta kuin tyyliä kopiomaan, hyvät ihmiset!

Ja muistakaa, että tosinaisella on nykyisin lego-palikka laukussaan. Ihan vain varmuuden vuoksi.

10 kommenttia:

 1. Hah! Loistava vinkki tuo katapultti muuten. 11kk ei vielä kauheasti innostunut, mutta mies siitäkin edestä enemmän :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt vain kärsivällisyyttä. Vuoden päästä teidänkin natiainen ymmärtää katapultin päälle. Meidän 2 vee ja risat on onnesta soikeana, kun nalle tai angry bird lentää seinään niin että soi.

   Poista
 2. No just. Meillä on tarkoitus ostaa typsylle yo-lahjaksi upea merkkilaukku, hinta xxxx,xx. Pääsis paljon halavemmalla, kuin tempasis kasipäkin, design by Ivana Olvi. Tai voihan sen 8-packin vetasta vaikka ihan muuten vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tätä minä tarkoitan! Pienellä viisaalla harkinnalla saattaa saada yksilöllistä tyyliä ilman suuria kustannuksia. Kompromissina voit tietty laittaa typsylle sikakalliin börsan piiloon tuon kasipäkin, jos vaikka valaistuisi kun on tuhonnut päkin sisällön.

   Poista
 3. Nykynaiselta löytyy laukusta - hmmm - paljon muutakin kuin legopalikka. MOT (kurkkasin juuri käsilaukkuuni ja sieltä löytyi liiskautuneen energiapatukan ja muutamien muiden tunnistamattomien esineiden lisäksi legopalikka ja huovutuseneula (?!?) Auts )!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovutusneula!? Jeesus perkele, mihin sitä tarvitaan? Sitä varten, että loukkaannut Vietnamin sodassa? Mulla on nenäliinoja, kyniä, sukkahousuja ja muuta kivaa, mutta ei lego-palikoita. Vielä. Kun oma laukkuni killuu 150 sentin korkeudessa.

   Poista
 4. Ei hitto mä repesin! :D Mainio keksintö!

  VastaaPoista
 5. Joo, Pakkauksella on tyyli hallussa.:-)

  VastaaPoista
 6. Arpa on nyt heitetty ja voitto napsahti sulle! Onnea ja muuta mukavaa! :)
  http://tingeltangeli.blogspot.fi/2012/10/alea-jacta-est.html

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa kiitos! Paistaa se päivä risukasaankin (nimim. koko päivä sairaalassa kuumeisen lapsen kanssa)

  VastaaPoista