lauantai 22. joulukuuta 2012

Nyyhkypaskaa joulujuttua

Koska olen pohjoisessa lomalla ja vetänyt ainakin pullon punaviiniä sillä aikaa kun äiti katsoo lasta, olen herennyt tunteellisiin aatoksiin ja haluan kiittää lukijoitani. No joo, kunnon kiitos edellyttäisi tietysti vähintään viinipullon lähettämistä lahjaksi, mutta siihen minulla ei ole varaa. Siksi, että teitä on liikaa. 162. HERRANJUMALA. Kun aloin äitiysahdistuksiani aikoinaan ylöskirjaamaan, en todellakaan odottanut lukijoita saati sitten kirjoittamisen tuottamaa terapeuttista vaikutusta. Vaan molempia tuli ja hyvä niin. Siksi haluankin sanoa, että odottamani Chanelin Alluren jälkeen paras lahja on ehdottomasti se, että minulla on tämä ajatusten viemäri. Kiitos lukijoille, erityisesti kommentaatoreille ja kannustajille ja haistakaa edelleenkin paska lastenkasvatusoppaat. Tämän nyyhkyilyn jälkeen ei sovi tietenkään enää sanoa juuri mitään. Paitsi Hyvää joulua! Olkaa kunnolla. Tai jotain. Ps. Jos joku vaan viitsii, niin kommentoikaa näin joulunaikaankin. En edelleenkään ole kuollut. Mutta joskus kuolemantylsistynyt. Pelastakaa siis!

33 kommenttia:

 1. Pilkunnussija minussa vaatii kommentoimaan että kappalejaon puute johtuu siitä ettei täällä vitun periferiassa ole kunnon yhteyksiä vaan teksti pitää kirjoittaa iPhonella. Eikä aavistustakaan miten kappalejako luurilla hoidetaan. Sori.:-O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on nappi jossa lukee rivinvaihto :))

   Poista
  2. Jaa, emmie semmosta löytäny. Mutta siihen saattoi olla syynä se viinipullo.

   Poista
 2. Blogit on kyllä tosi terapeuttinen tapa purkaa itseään ja sitten lueskella muiden kokemuksia, löytää paljon vinkkejä ja jotenkin saa sellaista innostusta kun huomaa että ei ole yksin ajatustensa kanssa. :)

  Oikein hyvää joulua tännekin! <3

  VastaaPoista
 3. 162 + anonyymit lukijat, eli ainakin minä = 163!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anot ilmoittautumisesta.:-) Mukavaa, että täällä käytte ja hyvät joulut!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Jouluhan on niin ihanata aikaa, kun lapsi on sekaisin kuin seinäkello ja pörrää aamusta iltaan ilman päikkäreitä. Mutta no hätä. Huomenna se pukki tulee!

   Poista
 5. Ja oman kaveripiirissä toteutetun kyselykierroksen perusteella huomasin, että jonkinmoinen osa seuraa blogeja ihan vaan vanhanaikaisesti kirjanmerkkien kautta, ilman mitään nykyaikaisia Bloglovineja tai muita lukusovelluksia. Niitä anoja siis blogikielellä kai? Mäkin olen vielä vähän pihalla kaikista blogimaailman nyansseista. :)

  Oikein rentouttavaa joulua, ota kaikki irti lapsenvahdin läsnäolosta. ;)

  Terkuin, Pakkaus-fani länsirannikolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, emmie ainaskaan ole itekään osannut mihinkään sovellukseen littyä, vaan seuraan anona tiettyjä sivustoja - vähän jälkeenjäänyt tässäkin asiassa taidan olla. Kiitos toivotuksista ja kiitos fanituksesta :-) ja lapsenvahdista kyllä otan kaiken irti, se on varma se.:-)

   Poista
 6. Paska äiti toimi minulle lähes valaistumisen tiedän oman viemäröinnin aloittamiseen - kiitos siis mahtavalle kirjoittajalle! UTP:tä seurataan siis myös uskollisena fanina.

  Jos täältä ei löydä vastausta elämän tarkoitukseen, niin ainakin vertaistukea kaikkeen muuhun arjen paskaan ja samalla mahtavat naurut!

  Oikein rauhaisat joulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, meikähän on buddha!!!:-D No vertaistukea varmaan kait ainakin löytyy - sitä saan teiltä lukijoiltakin, kiitos toivotuksista - kuten myös.

   Poista
 7. Kiitos hyvästä viihteestä ja hauskaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitoksista Maija. Ja lippu korkealla koko joulun ajan. Sillä mennään.

   Poista
 8. Mieki voisin ensimmäistä kertaa kommentoida näin toivotusten merkeissä. Hyvää joulua myös sinne! ♥ En ehkä oo ollut koskaan oikeestaan tän blogin kohderyhmää, ikää on 22 eikä yhtään lasta, mutta silti jokin tässä blogissa kolahtaa ja kovaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentoinnista! Mahtavaa kuulla, että porinani ylittävät jotain sukupolvi/elämäntilannerajoja, vaikka taidat olla ehkä outo lintu. No niihän mieki, joten ehkä se on siitä kiinni.:-)

   Poista
 9. Toiveikkaana toivotan rauhallista joulua! (Meillä siitä ei ole tietoakaan, kun Jamppa potee jotain keskimääräistä kaksi kertaa kauheampaa eroahdistusta...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tsiisus, voikko sie pistää sen kantoliinaan että äiskä on aina läsnä ja avata ite paketteja? Kiitos toivotuksista, meillä on ollu semmonen härdelli, että oon ilonen kun on aatto ohitse.

   Poista
 10. Kiitos ja samoin! Ooksie Kuwaitissa nytki? Rakennat vissiin sitte hiekkalinnan lumisen sijasta.

  VastaaPoista
 11. Melkoisen uusi lukija ilmoittautuu ja kommentoi :) Oikein rauhaisaa joulua toivotan, jospa se vaikka totetuukin!! Meillä täällä kaks isompaa likkaa on jo niin tietoisia näistä joulupukkitouhuista, että monta iltaa on menny melkoisen hörhöilyn merkeissä... toivomus olis, että joulupäivän iltana saadaan nauttia jo vähän rauhallisemmasta menosta :)

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa tanjakris ja kiitos ilmoittautumisesta! Kiitos samoin ja niin tuo näyttää hörhöilevän Pakkauskin. Ei nuku edelleenkään, mutta onneksi on mummo nukuttamassa. Kyllä se siitä, kun pukki on saatu ulos talosta.

  VastaaPoista
 13. Hyvää huomenta jouluaamuna toivottelee täältä jouluhärdellin lamaannuttama isoäiti. Olen yhden sukupolven yli seurannut 2v ja 4v ikäisten pojanpoikien elämää ja voin sanoa, että yhtymäkohtia riittää! Ja parin päivän päästä saamme heidät taas yöksi iloksemme. Ja tässä vinkki: mikään ei saa poikia paremmin paikalleen kuin junarata, jota ensin rakennetaan ja sitten ajetaan. Kannattaa kokeilla, jos haluaa itselleen pienen lepohetken.
  Kaikesta lukemastani päätellen Pakkaus on harvinaisen viisas, energinen, hoksaava ja älykäs ihmisen alku. Onkohan tullut äitiinsä? Hyvää jatkoa! terv. anonyymi isoäiti

  VastaaPoista
 14. Kiitos isoäiti toivotuksista ja lapseni kehumisesta. Jälkimmäinen saa minut aina erityisen hyvälle mielelle - mikä on varmaan tosi harvinaista.:-) rentouttavaa lapsenvahteilua ja pysy aina välissä lamaantuneena, se tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ai niin! Lahjaksi ostimme suvun voimin Pakkaukselle JUNARADAN, joka on totaalimenestys!

   Poista
  2. No jopas sattui! Turhaan annoin vinkin, mutta olen todella iloinen, että vinkki olisi ollut kohdallaan. En nimittäin millään jaksa uskoa, että tytöt ja pojat olisivat NIIN erilaisia, että junat eivät kiinnostaisi kaikkia lapsia. Itse toivoin pikkutyttönä monena jouluna polkuautoa, mutta taisin puhua toivomukseni vain pukille... anonyymi isoäiti

   Poista
 15. Täällä yksi vannoutunut "kirjanmerkkilukija" ilmoittautuu! Täältä saa kyllä aina ne päivän parhaat naurut silloin kun tänne on uutta tekstiä ilmestynyt, keep going siis! Samoilta suunniltakin ilmeisesti ollaan, Lahdesta siis?
  Allekirjoittaneen ajatusroskakori ja elämänihmettelypalsta löytyy täältä http://www.lily.fi/palsta/kahdesta-kolmeen mikäli kiinnostusta on, ja nyt toivotan hyvää joulua vielä tyylikkäästi myöhässä!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kirjanmerkkilukija ilmoittautumisesta, mukavaa kun viihdyt! Ja kyllä, mehän Pakkauksen ja ukon kanssa vaikutamme Lahdessa. Käyn kurkkimassakin nyt saman tein blogiisi kun on kerrankin tätä luppoaikaa luvalla.:-)

  VastaaPoista
 17. Tää on ihan loistava tapa suoltaa aivopieruja kartanolle!! XD Sun blogin tyyli (ja pikkusen ystävienki painostus) sai tälläämään oman kuraojan pätkän hoodeille ja kyllä mualima on kirkastunu! ;D (jos ei muualla ni oman pään sisällä) Kirjottamisen arvosia hetkiä ja paaaaaaaallljon postauksia vuodelle 2013!! :)

  VastaaPoista
 18. Kiitos ja samaa omalle kuraojalles toivon. Kuten myös muuten siedettävää vuotta 2013. Joo kyllä tämä on mahtava harrastus - eikä tarvi pöytälaatikkoon kirjoittaa, kun tässä on tätä interaktiivisuuttakin!:-)

  VastaaPoista