torstai 27. joulukuuta 2012

Tärkeä tiedote Apu Ankan toimitukselle

Tämä tiedote sisältää helvetin tärkeää informaatiota teille Apu Ankan (ent. Aku Ankka) toimituksen tumpeloille. Kävin nettisivuillanne ja näyttää siltä, ettette itsekään tiedä, että kuten Snoop Dogg (nyk. Snoop Lion) myös Aku (nyk. Apu) on vaihtanut nimeä kuten jokainen itseään kunnioittava gangsta ainakin.

Painakaa nyt siis tämä tieto kaaliinne ja käykää päivittämässä sivunne.

Ja ai miten niin MINÄ muka tiedän Apun nimenvaihdoksesta? Tietysti siksi, että kotonani on trenditietoinen nuori nainen, joka taatusti on ajan hermolla ja enemmän inessä Apu-skenessä kuin te kuppaiset kynänpyörittäjät.

Törkeän lahjavuoren sivusta Pakkaus kaivoi tänään esiin 35 vuotta vanhan vinkuvan Apu Ankan. Hän voiteli sen yltympäriinsä Oivariinilla (varmaan Apu käyttää sitä ihonhoitoonsa) ja kiikutti sen sitten ihailtavakseni.

Kun olin tiskannut ankkarievun (=pilannut sen spa-kokemuksen), aioin - idiootti kun olen - keskustella tyttäreni kanssa siitä, että Akun rasvaaminen on tuikitarpeetonta ja vieläpä aika sotkuista hommaa. Metsään meni että rytisi - näin:

"Ei Aku Ankkaa tartte rasvata, kun..."
Piltti keskeytti minut häikäilemättömästi.
"APU ankka", hän totesi ja vilkaisi minua merkitsevän alentuva ilme naamallaan.
"Sen nimi on Aku Ankka", minä tietämätön korjasin, "eikä sitä tartte...."
"Ei. A-PU Ankka", intti ipana.
Minä yritin vänkyttää vastaan:
"Ei kyllä sie olet nyt ymmärtäny väärin. Sen nimi on kyllä Aku Ankka. Eikä sitä tartte..."
"EI ole AKU ANKKA!", ärähti kersa ja katsoi minua kuin sekopäistä simpanssia.
"Täh?", minä kysäisin kiihkeästä reaktiosta hämmästyneenä ja unohtaen täysin selitykset Akun rasvauksen tarpeettomuudesta. Piltti tollotti minua tiukasti silmiin ja toisti kuin vähä-älyiselle:
"EI ole Aku Ankka. On APU Ankka."

Tähän minulla ei ollut enää enempää kommentoitavaa. Ymmärsin, että olin ajastani jäljessä, kuten niin monessa muussakin asiassa. Mutta jäljessä on näköjään Apu Ankan toimituskin ja vielä enemmän kuin minä, nelikymppinen akka.

Onneksi te, rakkaat lukijani, olette nyt tiedotetut. Ja toimitus, korjatkaa virheenne, pliis. Ettei hävetä tarvitse.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö samat oli tunnelmat, kun yritin silloiselle 4-vuotiaalle lapsukaiselleni korjata sanontaa joopa joo. Kun se oli kuulema joopa noo. Luovutin ehkä puolen tunnin sisällä. Ei auttanut selitellä.Ja se on jäänyt sitten mulle elämään vielä 10 vuoden päähän, joopa noo.

    VastaaPoista
  2. :-D Joo mie olen huomannu nyt myös puhuvani Apu Ankasta. Ehkä Apu vaihtaa nimensä vielä joku päivä takas niinku Prince siitä Symbolista.

    VastaaPoista