lauantai 21. tammikuuta 2012

Presidentinvaalilotto

Nyt on tällä tädillä kusiset paikat, kun pitäisi presidenttiä valita eikä oikea ehdokas ole vieläkään avautunut aivonystyröilleni. Ongelmia aiheuttavat kaikki vaihtoehdot.

Paavo Lipponen: Ei mitään pelättävää vai? Jätkä sanoo pöö telkkarissa ja ilme on kuin tuomiopäivän toitottajalla. Pelottaa ainakin minua. Ei lapsiperheelle sopiva vaihtoehto.

Pekka Haavisto: Arvojohtaja joopa joo. Eikö ne kaikki edusta jotain arvoja? Eikö nyt parempaa irtoa?  Puhuisi edes uhanalaisesta lajista nimeltä vihreä tyttöjen vaate.

Paavo Väyrynen: Tyyppi piirsi itsestään kuvan tohtorinhattu päässä. Liimaa se nuppiis pliis. Ilkeät huhut muuten kertovat, että Pave sai lätsän säälistä, kun Åbo Akademi ei kehdannut siltä sitä arvoa evätä. Telkkumainos tosin on niin mukiinmenevä, että tämä saattaa olla ylläri-pylläri-musta hevonen, jos aivokapasiteettini joutuu valintadilemman edessä oikosulkuun.

Sauli Niinistö: Salen pisteet romahtivat, kun se meni naimaan sen viiskyt vuotta nuoremman beibin. Onhan se kiva, että vaimo on nuori ja nätti, mutta mistä ne keskustelevat keskenään? Kokoomuksestako? Lisäksi se ehdokkuuden panttaaminen oli ihan naurettavaa, kun mies teki pesäeroa riistokapitalistipuolueeseensa laukomalla karvalakkikansaan vetoavia kommenttejaan jo kaksi vuotta sitten.

Timo Soini: Eihän Timppa tahtonut ottaa hallitusvastuutakaan, joten ei kai se nyt pressanvirkaa alkaisi aikuisten oikeasti hoitamaan. Ai niin, mutta presidentinhän ei tarvitsekaan tehdä paljon muuta kuin soittaa suutaan. Ja senhän Timppa osaa. Väärät arvot kuitenkin, joten ei pysty ei kykene.

Sari Essayah: Kuten islamistipuolueet, myöskään muut uskontoa ja politiikkaa yhdistävät kerhot eivät minua kiinnosta. Mielenosoituskylttiin olisi kuitenkin kiva heittää: "Lähe käveleen!" Ai saatana, miten vitsikäs meikä osaakaan olla.


Paavo Arhinmäki: Ihan kiva, mutta liian nuori. Pressanlinnassa pitää asua täti tai setä. Enkä tykkää jalkapallostakaan. Enkä urheilusta muutenkaan.


Eva Biaudet: Meinasi jo unohtua. Syy olla äänestämättä.


Valitse nyt näistä. Pitää ottaa koppiin varmaan tikka mukaan ja heittää se silmät kiinni tauluun. Mutta tuleepa lähdettyä ulos kärryttelemään, kun sitä EI tullut tehtyä tänään.2 kommenttia:

  1. Tuo tikka oli hyvä vinkki. Just mietin että ko olis joku yks risti kaks järjestelmä sielä kopissa. Tai jos laittas silmät kiini ja sohasis sormela johonki numehroon.

    VastaaPoista
  2. No mulla jäi nyt se tikka kotiin kun marssin vaalipaikalle. Mutta meni kyllä aika yks-risti-kaks-meiningillä. Kiva kun koppiin astellessa on vielä semmoinen olo että kukamitähäh?:-)

    VastaaPoista